Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține

Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține
Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține.

Mohammad Murad este în prezent unul dintre cei mai mari hotelieri din țară. Este de origine libaneză și a venit la noi în țară pentru a studia medicina și a ajuns să conducă un adevărat imperiu hotelier, ajungând să investească în turism dintr-o ambiție. Acesta deține astăzi elicopter personal. Câți bani a costat acest elicopter?

Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține

Din cauza atitudinii unei recepționere, Mohammad Murad a ajuns să lase Medicina, pentru turism. Când a renunțat la cariera, el era medic la Spitalul Colentina, pentru a deveni un antreprenor de succes.

„Viața ascunde multe aspecte necunoscute. Țin minte că, dacă întârzia Revoluția o săptămână, eu probabil nu mai eram în România. Totul a fost întâmplător. Eram medic la Spitalul Colentina și colegii mei mă rugau pentru una, alta, să le aduc din Liban și am văzut că este loc. Am zis că o fac temporar să-mi îmbunătățesc veniturile, dar uite că acest lucru temporar are deja 30 de ani. Asta a fost să fie. Am zis să rămân pe zona de medicină, dar altfel. Făcând turismul, pentru că oamenii au nevoie mai mult de tratament psihologic decât medicamentos”, ne-a povestit Mohammad Murad.

Primul hotel achiziționat în 1996

În 1996 a achiziționat primul hotel, tot atunci când și-a dat seama că vrea să schimbe multe aspecte ale turismului.

„Totul a pornit de la un moment în care m-am dus să închiriez o cameră de hotel, recepționera nici nu s-a uitat la mine. Am avut așa mare ambiție că am zis că voi cumpăra acel hotel numai ca să-i dovedesc acelei persoane că trebuie să se comporte altfel. Peste doar trei luni m-am trezit patron la acel hotel și, când m-am dus acolo, am întrebat-o dacă mă mai ține minte și dacă mai știe cum s-a comportat. A explicat că așa i-a spus șeful să se comporte”, a mai povestit omul de afaceri.

Astăzi este deținătorul unui adevărat imperiu

Mohammad Murad deține şase unităţi de cazare din lanţul Phoe­nicia, ale căror venituri ajung undeva între 15 şi 20 mil. euro. Această cifră îl situează în topul celor mai puternici antreprenori din turismul de la Marea Neagră. El și familia mai au afaceri şi în domeniul imobiliar, mai deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

Veniturile sale, dar și nevoia de a se deplasa rapid l-a făcut să își achiziționeze un elicopter, model Robinson R44, în valoare de aproximativ 300.000USD, care este inscripționat cu numele lanțului hotelier pe care acesta îl deține: Phoencia Hotels.

Mohammad Murad.
Câți bani a plătit, de fapt, Mohammad Murat pentru elicopterul pe care îl deține.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI