Mohammad Murad, de la Imperiul Leilor, a răbufnit: „Mi se pare un abuz total!”. Mesaj dur către autorități

Mohammad Murad, de la Imperiul Leilor, a răbufnit: „Mi se pare un abuz total!”. Mesaj dur către autorități
Mohammad Murad, de la Imperiul Leilor, a răbufnit: "Mi se pare un abuz total!". Mesaj dur către autorități

Dacă mai era nevoie, vă spunem că Mohammad Murad este unul din marii antreprenori din România, cu multe milioane în conturi, dar și cu un lanț hotelier de primă mână în România. Domnia sa ocupă și funcția de preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), iar reacțiile sale la adresa autorităților, în contextul actual, sunt din cele mai dure.

Mohammad Murad, de la Imperiul Leilor, a răbufnit: „Mi se pare un abuz total!”

Într-o întâlnire ce a avut loc la sediul Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR),. Mohammad Murat a vorbit despre situația critică în care se află acum tot ceea ce înseamnă sistem hotelier ăn România, datorită crizei pandemice și, implicit, economice. În același timp a tras un mare smnal de alarmă, spunând că decizia autorităţile de a închide unu hotel în cazul în care un turist va fi confirmat cu coronavirus, aceasta ar reprezenta un abuz total.

Mohammad Murad, de la Imperiul Leilor, a răbufnit:
Mohammad Murad, de la Imperiul Leilor, a răbufnit: „Mi se pare un abuz total!”. Mesaj dur către autorități

„Ca să închizi un hotel, mi se pare un abuz total. Nu va fi închis sigur. Altfel, dacă această măsură se aplică, eu personal nu mai deschid niciun hotel. Dacă măsura respectivă va fi prevăzută într-o ordonanţă sau o lege că pentru un caz se închide un hotel, eu vă anunţ că niciun hotel pe litoral nu va fi deschis.“, a spus preşedintele FPTR într-o conferinţă de presă.

Mesaj dur către autorități

Președintele FPTR a avut mesaje dure la adresa guvernanților și la adresa măsurilor luate până acum dar și asupra măsurilor ce se vor lua după data de 15 mai, atunci când ar trebui să trecem de la starea de urgență la cea de alertă, care presupune și relaxarea măsurilor restrictive.

”Nu închidem. Să închidem hotelul înseamnă ca 100-200 de persoane angajate să le dăm afară peste noapte. Când a fost infectat un medic într-un spital, a fost închis spitalul? Când a fost infectat domnul senator de aici din Constanţa, au închis Parlamentul?”, a mai declarat Mohammad Murad.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI