Câți bani a plătit Bianca Drăgușanu pe amenzi în 2022. E campioană la acest capitol EXCLUSIV

Câți bani a plătit Bianca Drăgușanu pe amenzi în 2022. E campioană la acest capitol EXCLUSIV
Cate amenzi a platit Bianca Dragusanu in 2022

Bianca Drăgușanu se confruntă des cu aceeași problemă a bucureștenilor, mai precis, de cele mai multe ori, nu are unde să-și lase mașina. Cum mai mereu fosta asistentă tv este presată de timp, aceasta își parchează bolidul de lux acolo unde poate, motiv penru care a adunat doar în acest an zeci de amenzi, a căror valoare se ridică la aproximativ 2000 de lei, potrivit celor mărturisite de aceasta pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu, campioană la amenzi pentru parcare în locuri interzise

Bianca Drăgușanu a devenit clienta „fidelă” a polițiștilor de la Rutieră. Nu pentru că încalcă regulile de circulație, ci pentru că parchează în locuri interzise.

Aflată mai mereu în criză de timp, grăbită să ajungă dintr-un loc în altul, fosta asistentă tv își lasă bolidul de lux acolo unde poate, dacă nu găsește loc de parcare, lucru ce i se întâmplă deseori, chiar dacă e conștientă că ar putea fi penalizată. Astfel că, ea a ajuns deja campioană la astfel de amenzi.

„Am luat vreo 2000 de lei amenzi că am parcat aiurea. Dar pur și simplu nu găsesc loc unde să-mi las mașina, oricât îl caut. Fie nu sunt, fie toate sunt ocupate.

Chiar de 8 martie, am luat 250… Am primit amenda zilele trecute, acasă. Mă puteau totuși ierta, era Ziua Femeii.”, a declarat blondina pentru playtech.ro.

Pentru ce a avut permisul suspendat

De multe ori se întâmplă ca Bianca să blocheze alte mașini, mai ales atunci când ajunge la atelierul său și nu găsește niciun loc de parcare dispnibil. De fiecare dată  însă, aceasta lasă numărul de telefon în parbriz, pentru a fi sunată și a-i face loc să iasă proprietarului automobilului respectiv.

În vara anului trecut, vedeta a avut permisul suspendat pentru 30 de zile, după ce a depășit o coloană de autoturisme, ce se aflau la semafor, tot în capitală.

Ea a fost trasă pe dreapta în zona Bulevardului Lacul Tei, fiind totodată amendată cu suma de 580 de lei. Blondina s-a grăbit la acea vreme să ajungă la o întâlnire, luând-o pe sensul opus de circulație.

Își plătește amenzile fără întârziere

Bianca Drăgușanu nu se plânge însă pentru amenzile încasate, pe care le plătește de fiecare dată, fără întârziere. Asta pentru că blondinei îi merge cât se poate de bine din contractele de imagini, pe lângă faptul că are propria sa afacere, mai precis atelierul cu rochii de mireasă și de ocazie.

Ea nu ne-a ascuns faptul că lunar câștigă aproximativ 30.000 de euro, iar cei mai mulți bani îi aduce un club de videochat, 100.000 de euro pe an, căruia vedeta îi face reclamă.

Ce dispute are cu mama sa

Altfel, Bianca ne-a mai spus că duce o luptă cu mama sa în ceea ce o privește pe fiica ei, asta pentru că bunica Sofiei, de multe ori, o influențează pentru a rămâne cu ea și a nu merge în vizită la Victor Slav, tatăl său.

„Fata nu prea stă la Victor. Ea vrea, dar bunică-sa, adică maică-mea, a pus monopol pe ea și o învață să nu plece. E dependentă de ea. Am și eu o luptă cu mama, ce să-i fac…

O divinizează pe Sofia, zici că-i copilul ei, nu nepoată-sa. Sora mea are și ea doi băieți, dar Sofia e slăbiciunea ei.”, ne-a mai spus vedeta.

Bianca locuiește împreună cu mama sa, cu care are o relație foarte bună, iar în urmă cu ceva timp i-a cumpărat apartament surorii sale, cu care de asemenea se înțelege foarte bine.

Urmăriți Playtech.ro și pe