Cum și-a pierdut Victor Slav apartamentul de 100.000 de euro. Ba mai mult, are datorii de 5.000 euro lunar

Cum și-a pierdut Victor Slav apartamentul de 100.000 de euro. Ba mai mult, are datorii de 5.000 euro lunar
Cum a rămas Victor Slav fără apartamentul său

Victor Slav tocmai și-a închis cafeneaua pe care o deținea, situată pe Bulevardul Decebal. Acum, prezentatorul TV locuiește în casa iubitei sale, potrivit unor surse din anturajul lui, după ce și-a pierdut apartamentul.

Victor Slav și-a pierdut apartamentul de 100.000 de euro

Victor Slav a rămas fără apartamentul său în valoare de 100.000 de euro. Acesta l-a vândut pentru a investi suma de bani în cafeneaua de pe Bulevardul Decebal. Cu toate acestea, din păcate, afacerea nu a mers așa cum a plănuit și a dat faliment, din cauza pandemiei și a prețurile mari pe care le-a avut.

Afacerea sa a fost deschisă timp de un an, însă nu a mers bine de la început. Pandemia și lucrările la parcarea subterană de pe bulevard au blocat accesul către cafenea, prin urmare și clienții și vânzările.

Victor a investit mult în cafenea, vânzându-și apartamentul de 100.000 de euro, iar toți banii s-au dus în afacere, crezând că va recupera suma investită în timp. Lucrurile n-au fost în favoarea sa, iar acum a rămas și cu o chirie lunară de 5.000 de euro, cel mai probabil până va expira contractul de închiriere.

Acum, locul unde a fost deschisă cafeneaua lui Victor Slav timp de un an este abandonat, iar locația este de vânzare. Oamenii spun că nu va fi nimic nou deschis acolo pentru o perioadă.

Victor Slav, pregătit să fie tătic din nou

Prezentatorul TV este pregătit să fie din nou tătic. Chiar dacă are o fetiță frumoasă din căsnicia cu Bianca Drăgușanu, își dorește să aibă un copil și cu actuala sa iubită, Selina și vrea întemeieze o familie frumoasă cu aceasta.

Victor Slav are numai cuvinte frumoase despre partenera lui. A declarat că este o femeie care îi oferă liniște și că, cel mai importat, găsește alături de ea înțelegere și sprijin.