03 aug. 2022 | 12:40

Câţi bani a făcut Maria Ciobanu din muzică. Suma uriaşă pe care ar fi strâns-o cântăreaţa

Monden
Câţi bani a făcut Maria Ciobanu din muzică. Suma uriaşă pe care ar fi strâns-o cântăreaţa
Ce avere a strans Maria Ciobanu din muzica

Dragoș Dolănescu a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa Mariei Ciobanu, după ce regina muzicii populare din România și-ar fi împărțit averea în mod egal celor trei copii ai săi: Ionuț, Camelia și Leontina. Ce sume impresionante de bani ar fi câștigat fosta parteneră a regretatului solist Ion Dolănescu din muzică.

Maria Ciobanu și-a împărțit averea între cei trei copii ai săi

Maria Ciobanu este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Mama artistului Ionuț Dolănescu a fost întotdeauna o femeie cumpătată, care a strâns leu cu leu, pentru a le oferi un trai foarte bun celor trei copii ai ei.

Recent, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al regretatului interpret Ion Dolănescu, a felicitat-o pe Maria Ciobanu pentru gestul acesteia de a-și împărți averea în trei părți egale, pentru moștenitorii săi.

Fratele lui Ionuț Dolănescu este de părere că regretatul său tată ar fi trebuit să procedeze la fel, pentru a evita scandalul ce a urmat după dispariția sa, privind lupta pentru averea artistului.

„Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu.

N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…

Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu.”, a declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Ce avuție a strâns Maria Ciobanu din muzică

Maria Ciobanu ar fi câștigat două milioane de euro în cei peste 50 de ani de carieră în muzica populară, venituri pe care le-a strâns datorită ambiției, talentului și chibzuinței sale.

Dragoș Dolănescu este convins de faptul că răposatul lui părinte, Ion Dolănescu, ar fi avut o avere mai mare, dacă nu ar fi cheltuit sume uriașe pe petreceri și chefuit.

„Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult.

El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a completat bărbatul pentru sursa citată.

Potrivit playtech.ro, averea Mariei Ciobanu este estimată la două milioane de euro. Ea ar deține 3 vile în București, câteva apartamente, câteva terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro