Ce face Ionuț Dolănescu pentru a-și menține soția fericită. Care e secretul lui după 14 ani de căsnicie

Ce face Ionuț Dolănescu pentru a-și menține soția fericită. Care e secretul lui după 14 ani de căsnicie
Cum își face Ionuț Dolănescu soția fericită?

Ionuț Dolănescu vrea să aibă lângă el o parteneră fericită, iar pentru asta face câteva gesturi importante. Celebrul interpret de muzică populară se bucură de o căsnicie fericită și după 14 ani de iubire. Acesta a venit cu detalii despre secretul relației longevive și pline de iubire pe care o are cu soția lui. Ce îi face în fiecare zi și cum reușește să țină flacăra aprinsă? Fanii i-au ascultat cu atenție sfaturile.

Cum își face Ionuț Dolănescu soția fericită: care este secretul relației lor?

Ionuț și Doinița Dolănescu se bucură de un mariaj fără probleme. Cei doi pare că se iubesc la fel ca la început, dar pentru asta trebuie să lupte amândoi pentru a ține flacăra aprinsă.

Aceștia au o căsătorie de 14 ani, iar fanii lor se întreabă cum reușesc să aibă în continuare o relație atât de frumoasă. Fiul regretatului Ion Dolănescu a dezvăluit că deși el și partenera lui sunt împreună de mult timp, în relația lor există zilnic momente de tandrețe.

Bărbatul are numai cuvinte de laudă despre mama copiilor lui despre care susține că este o gospodină bună și o mamă devotată pentru cei trei moștenitori.

Artistul a fost transparent cu cei care îl urmăresc și a dezvăluit secretul mariajului lor fericit, explicând că nu este zi în care să nu îi spună partenerei lui că o iubește. Desigur că acesta îi arată și prin gesturi emoția pe care o simte.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună!”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, în cadrul unei emisiuni TV.

,,Este un om atât de bun”

Cei doi împărtășesc și un lucru greu de dus. Mai exact, interpretul a mărturisit că și Doinița a crescut fără tată.

„Probabil este un om atât de bun pentru că ea a crescut fără tată.”, a mai spus fiul regretatului Ion Dolănescu, despre soția lui.

Amintim că aceasta este cea de-a doua soție a sa. Cea din urmă este femeia care i-a dăruit trei copii: doi băieți și o fetiță. Artistul a mai fost căsătorit preț 10 ani în trecut cu Mariana Dolănescu. Fanii solistului cu siguranță au apreciat că bărbatul și-a deschis sufletul și a discutat transparent despre relație.