Câți bani a cheltuit Minodora pentru spitalizarea mamei sale. Suma este uriașă EXCLUSIV

Câți bani a cheltuit Minodora pentru spitalizarea mamei sale. Suma este uriașă EXCLUSIV
Suma plătită de Minodora pentru spitalizarea mamei sale

Minodora a trecut prin momente de cumpănă, cu mama sa, care a fost internată mai bine de o lună și jumătate, la un spital din Timișoara. Artista și sora sa i-au fost tot timpul alături femeii, petrecând multe nopți la un hotel din localitate, sau făcând naveta. După pauza luată, întrucât nu avea starea necesară să mai urce pe scenă, ea se află acum în topul artiștilor cu cele mai multe cântări în această perioadă.

 Suma plătită de Minodora pentru spitalizarea mamei sale: cât a plătit

Soarele a ieșit din nou, se pare, pe strada Minodorei. Mai bine de o lună și jumătate, artista a evitat să mai urce pe scenă, întrucât, potrivit propriilor sale mărturisiri, „nu mai avea starea necesară să facă acest lucru”, dat fiind faptul că mama sa era internată în spital și nu se simțea deloc bine.

„Nu am mai avut spectacole, nu am avut o stare prea grozavă să cânt. Nu am văzut nimic altceva în fața ochilor, nu mi-a ars de nimic”, ne-a spus aceasta.

S-a mutat într-o cameră de hotel și s-a rugat non-stop

Minunea pe care și-o dorea artista s-a întâmplat însă chiar în ajunul Sărbătorilor Pascale, atunci când mama sa a dat primele semne că se simte mai bine. Aceasta a fost apoi externată și urmează acum un program de recuperare la o clinică privată.

Pentru ca mama sa, de care este extrem de atașată, să-și revină, artista nu s-a uitat la bani și a cheltuit o mică avere, în jur de 10.000 de euro, atât pe tratament, spitalizare, cât și pe cazarea la Timișoara și pe transort.

Minodora și sora sa au stat o perioadă bună la un hotel din Timișoara, pentru a putea fi prezente, zilnic, la spital, și a fi alături de mama lor. Artista s-a rugat în fiecare zi pentru mama sa și a ținut apoi să le mulțumească celor doi medici, specaliști în cardiologie, și chirugului care s-au ocupat de Mica.

Primul concert, la Timișoara

Primul concert al Minodorei, după această perioadă grea, a avut loc chiar la Timișoara, unde artista se afla încă, pentru a-i fi alături mamei sale. Ea a primit și a acceptat să cânte de pe o zi pe alta, într-un club, dându-și ok-ul atunci când a aflat că starea de sănătate a femeii care i-a dat viață s-a ameliorat.

În prezent, Minodora a revenit în topul artiștilor cu cele mai multe concerte în această perioadă, cu cântări în Vâlcea, Brașov, și mai multe joburi pe litoralul românesc. De altfel, ea are agenda aproape plină pentru această vară, unde va cânta, la mare, în mai multe locații.

Îi datorează cariera mamei sale

Întrucât familia sa avea o situație financiară modestă, nu de puține ori, mama artistei, care o însoțea la spectacole era nevoită să se împrumute de bani, pentru ca fiica sa, înzestrată cu talent, să-și poată realiza visul de a deveni o mare artistă

„Plângeam amândouă. Mica se zbătea. Ea nu avea de unde să dea. Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole. Îmi lua costumații de la un prieten care avea magazin second-hand. Mâncam doar eu un sendviș. S-a zbătut mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez.

Mama m-a ambiționat mereu, și pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Chiar dacă eram mai sărăcuțe, nu am permis nimănui să ne trateze de sus”, povestea artista.

Pentru a-și putea ajuta familia, Minodora a muncit încă de la vârsta de 14 ani, reușind să se angajeze la un restaurant. Seara cânta, iar a doua zi mergea la liceu, nu de puține ori adormind cu capul pe masă.