01 iun. 2023 | 09:39

Câți bani a câștigat Irina Begu după calificarea în turul trei la Roland Garros. Cine este următoarea adversară

Sport
Câți bani a câștigat Irina Begu după calificarea în turul trei la Roland Garros. Cine este următoarea adversară

Irina Begu este singura sportivă din România care se mai află la Roland Garros. Jucătoarea de pe locul 27 WTA a reușit să se califice în turul trei unde o va înfrunta pe Karolina Muchova din Cehia, în fața căreia are două victorii. Primele două succese de la această competiție, cu premii totale de 49,6 milioane de euro, i-au adus un cec generos.

Irina Begu a câștigat o sumă impresionantă după primele două tururi de la Roland Garros

Irina Begu își respectă statutul de cea mai bună „rachetă” a României și este singura jucătoare din țara noastră care mai joacă la Roland Garros. „Nu consider că ar trebui să pun presiune pe mine. Îmi pare rău că am rămas singura, dar încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine,” a punctat sportiva.

Meciul din turul doi nu a fost o problemă și i-a adus un succes fără emoții, în două seturi, 6-3, 6-0, după doar o oră și 13 minute, în duelul cu Sara Errani (73 WTA). Această victorie i-a asigurat un cec de 142.000 de euro la acest turneu care are premii totale de 49,6 milioane de euro. În următorul meci o va înfrunta pe Karolina Muchova din Cehia (43 WTA), care a trecut de argentinianca Nadia Podoroska (103 WTA), scor 6-3, 0-6, 6-3.

„Este o jucătoare extrem de periculoasă, a avut rezultate foarte bune, a bătut jucătoare de top. Întotdeauna tratez meciurile cu multă seriozitate, cu siguranță așa voi face și de data aceasta.

Este o jucătoare care servește bine, ia mingea repede, are lovituri puternice, însă cred că am armele necesare să o înving. Dar, așa cum o spun de fiecare dată, fiecare meci este diferit și sper să fac un meci cât mai bun,” a declarat Irina Begu pentru Eurosport.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori și Irina Begu s-a impus de fiecare dată. Un succes în turul trei, i-ar aduce jucătoarei din România un cec de 240.000 de euro. Anul acesta sunt cele mai mari premii din istoria turneului, cu 12,3% mai mult decât la ediția trecută. „Sferturile” sunt recompensate cu 400.000 de euro, prezența în semifinale aduce un premiu de 630.000 de euro, iar un loc în finală se recompensează cu 1,15 milioane de euro. Jucătoarea care va câștiga trofeul va primi și 2,3 milioane de euro.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Sfaturi înainte de-a ține post. Aceste alimente trebuie consumate neapărat
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro