17 nov. 2023 | 23:18

Câți bani a câștigat Florin Ristei la Amici: ‘Mama lui l-a sfătuit bine’. Ce a făcut fiul lui Leo Iorga cu banii încasați EXCLUSIV

Monden
Câți bani a câștigat Florin Ristei la Amici: ‘Mama lui l-a sfătuit bine’. Ce a făcut fiul lui Leo Iorga cu banii încasați EXCLUSIV
Cati bani a castigat Florin Ristei la Amici

Vă mai amintiți de faimoasa trupă de puști ”Amici”, care rupea topurile muzicale, la începutul anilor 2000, cu refrenul ”Dana, colega mea”? La peste 20 de ani de la debut, Edy Iorga, fiul regretatului Leo Iorga, ne-a făcut confesiuni, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre perioada în care a fost coleg de scenă cu Florin Ristei. Am aflat câți bani au câștigat, dar și ce obligații aveau, ca artiști, când ieșeau din casă.

Edy Iorga, despre debutul în trupa ”Amici”: ”Nu am intrat pe pile!”

Edy Iorga, care zilele trecute a împlinit 34 de ani, a moștenit talentul vocal al celebrului său tată, Leo Iorga, fost solist al trupei ”Compact”. Însă, doar în copilărie a cochetat cu muzica.

El ne-a povestit despre debutul în trupa ”Amici”, alături de Florin Ristei, în prezent, vedeta postului Antena 1:

”Eram copii, pe atunci, era în anul 2000. Am avut mare succes cu piesa ”Dana”. Dar să știți că nu am intrat în trupă pe pile, eu, la vremea aceea, făceam parte din Corul Allegretto, tocmai mă întorsesem din Polonia, de la un concurs de canto, unde am obținut locul 4. Florin Ristei câștigase Karaoke Show, la Prima TV, iar ceilalți trei colegi erau de la Palatul Copiilor, unde aveau o trupă mică.

Cei de la Roton au aflat că sunt fiul lui Leo Iorga de-abia în ziua în care am semnat contractul. E bine de menționat asta, pentru că prea s-a spus că am intrat pe pile în ”Amici” și nu este deloc adevărat”, spune Edy Iorga, exclusiv pentru Playtech Știri.

Edy Iorga a clacat în turneele cu trupa”Amici”: ”Plângeam că vreau acasă”

Edy Iorga își amintește că, la un moment dat, după vreo trei ani de turnee, cu ”Amici”, obosise atât de tare încât voia să rămână acasă:

”Eram mic, aveam vreo 10 sau 11 ani. Atunci, deși părea totul veselie, m-a traumatizat un pic, știu că plângeam că vreau acasă.

Prea eram mereu pe mașini, pe trenuri, nu mai suportam, a fost epuizant, stresant. Aveam precizat în contract că n-avem voie să ieșim din casă nici până la alimentara fără freza făcută, dădeam foarte mulți bani la coafor, mergeam la Geta Voinea, plăteam eu, dar ne decontau cei de la casa de producție. Am renunțat la muzică, pentru că nu mă atrage statul pe scenă. Dar, încă sunt în lumea asta, cu efectele speciale, la spectacole”.

Te-ar putea interesa și: Florin Ristei, dezvăluire despre Ştefan Bănică Jr. Ce a spus despre perioada în care au fost colegi la X Factor : „Își zicea nemulțumirile, mulţi spuneau că e dificil”

Ce a făcut Edy Iorga cu banii câștigați cu ”Amici”: ”I-am distrat pe toți, iar eu am rămas cu facerea de bine”

Edy Iorga susține că a câștigat sume importante, la acea vreme. Regretă însă că nu i-a strâns și că nu a făcut o investiție serioasă, precum fostul lui coleg, Florin Ristei, care și-a cumpărat o locuință:

”Am făcut niște socoteli și cred că, în cei patru ani de spectacole, cu trupa ”Amici”, am câștigat în jur de 80.000 de euro. Florin Ristei zicea că și-a luat un apartament în Berceni, din ce a câștigat, mama lui l-a sfătuit bine.

Eu, însă, i-am spart pe toți, ca un idiot. Ieșeam în ”Orășelul Copiilor” cu micuții din vecini, îi adunam pe toți din față blocului și plecam în parc. I-am distrat pe toți, iar eu am rămas fără bani și cu facerea de bine. Mi-am luat totuși un telefon, de ultimă generație, iar singura investiție reală a fost într-un computer performant”.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de fosta iubită a lui Leo Iorga la mormântul artistului: „Avem lumea noastră”. Unde va avea loc parastasul de 4 ani EXCLUSIV

Ce spune Edy Iorga despre exotica Naomi, logodnica lui Florin Ristei: ”Dragostea și gusturile nu se discută”

Edy Iorga, fiul regretatului solist Leo Iorga, ne-a vorbit și despre despărțirea de cei din trupa ”Amici”, rămasă în istoria muzicii dance cu hit-ul ”Dana, colega mea”, dar și cu o colaborare cu DJ BOBO, pentru piesa ”Lumea magică”:

”Nu știu de ce ne-am despărțit, în 2004, după patru ani de colaborare, varianta oficială ar fi că s-a dorit o schimbare de proiect, a încercat Florin Ristei să facă o trupă cu doi chitariști, dar nu prea a prins.

Cu Florin am rămas în relații bune, ne salutăm, când ne vedem, e mult să spun că am rămas într-o prietenie. Am auzit că are o iubită, Naomi, pe care a cunoscut-o la X-Factor, fostă concurentă, din Anglia. Nu comentez, dragostea și gusturile nu se discută, este alegerea lui”.

Ascultă aici hit-ul ”Dana, colega mea”, succesul trupei Amici:

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să...”
Click.ro
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Digi24
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Netflix, o mare lovitură cu această producție. Milioane de utilizatori au fost încântați
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Capital.ro
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român salariat o are de achitat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț privind PENSIILE pentru MAME
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro