09 oct. 2023 | 21:17

Florin Ristei, dezvăluire despre Ştefan Bănică Jr. Ce a spus despre perioada în care au fost colegi la X Factor : „Își zicea nemulțumirile, mulţi spuneau că e dificil”

Monden
Florin Ristei, dezvăluire despre Ştefan Bănică Jr. Ce a spus despre perioada în care au fost colegi la X Factor :

Invitat la podcastul ”Vreau să știu”, găzduit de Cătălin Oprișan, Florin Ristei a făcut o serie de dezvăluiri. Artistul a vorbit despre perioada în care a fost coleg cu Ștefan Bănică la XFactor. Cântărețul a dezvăluit mai multe lucruri din spatele cortinei. Ce spune Florin Ristei despre Ștefan Bănică?

Florin Ristei, despre Ștrefan Bănică

În cadrul podcastului, Florin Ristei a fost provocat să vorbească despre oamenii pe care-i admiră. Printre aceștia se numără și Ștefan Bănică, care i-a fost coleg. Artistul susține că acesta se remarca prin stilul său vestimentar dar și prin profesinionalismul de care dă dovadă.

Citește și: Gestul făcut de Florin Ristei în direct, Ramonei Olaru nu i-a venit să creadă. A reacționat imediat

”E dificil Bănică, e așa, profesionist, e..”

”Domnul Bănică, chiar și când vine lejer e tot bine îmbrăcat, doar când vine cu mașina la repetiții, dar tot frumos se îmbracă. Eu l-am cunoscut pe domnul Bănică personal bine la XFactor. Ultima amintire înainte de XFactor era așa. Eu cântam acolo joia, vinerea și sâmbăta la o cafenea.

A cântat și domnul Bănică odată la un eveniment, eu m-am dus întâmplător la prânz acolo, când domnul Bănică făcea probe de sunet. Iar el, cu rigurozitate, făcea probe. Își zicea nemulțumirile, ce îi place, ce nu îi place, cu un ton ferm, dar care mie mi-a plăcut pentru că mi-a creat profesionalism și mi-am creat o părere despre dânsul la prima vedere. Și tot auzeam stânga, dreapta, ”E dificil Bănică, e așa, profesionist, e..”. Și mi se părea că toate astea erau niște plusuri.”

Citește și: Florin Ristei, cuvinte neaşteptate despre Daria. Ce a putut spune despre ispita de la Insula Iubirii: „Naivă”

Ce admiră artistul la acesta?

La început, Florin Ristei mărturisește că a avut tendința de a-l critica pe Ștefan Bănică. Cu timpul, artistul a ajuns să-l aprecizeze și să-și schimbe părerea despre el. Punctualitatea, respectul și profesionalismul sunt doar câteva dintre trăsăturile pe care le admira cântărețul la Ștefan Bănică. Florin Ristei nu s-a rezumat doar la a menționa câteva calități ci a și povestit o întâmplare.

”În fine, am avut tendința să judec și eu după ce am auzit. Când l-am cunoscut la XFactor am găsit la el tot ce îmi place mie la muncă, cum tratează el munca, cât de serios e, cât de mult repetă, nu există să îi distragă cineva atenția. Dacă muncim, muncim, nu stai pe telefon. E disciplină, munca e disciplină. Și când îl vezi tot timpul aranjat, cu bijuteriile acolo unde trebuie. Și-a creat personajul și se vede că are respect pentru el.

Am făcut 399 de emisiuni live unde lucram înainte, a fost unul dintre invitați. Ștefan Bănică jr. A venit cu o jumătate de oră mai devreme, 40 de minute înainte, singurul care a întârziat a fost el. A fost la machiat. A spus ”Iertați-mă, haideți să îi dăm drumul”. A zis ”Nu intru până nu sunt bec”. Unul e Ștefan Bănică.” a declarat Florin Ristei.

Citește și: Florin Ristei a aflat din presă că Antena 1 îl dă afară. Mesajul lui imediat despre Insula Iubirii România spune multe

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Ţara puternică din UE care caută soldaţi profesionişti. Nu a mai avut recrutare din 2011
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro