Câți bani a ajuns să încaseze Cătălin Scărlătescu din serviciul său de food delivery

Câți bani a ajuns să încaseze Cătălin Scărlătescu din serviciul său de food delivery
Banii pe care îi încasează Cătălin Scărlătescu din afacerile sale. Detalii despre serviciul de food delivery

Cătălin Scărlătescu, jurat la ”Chefi la cuțite”, Antena 1, și-a lansat în 2020 platforma de delivery ”Casolet”. Banii pe care îi încasează în urma eforturilor sale.

Cătălin Scărlătescu, cifrele afacerilor sale. Detalii despre seviciul lui de food delivery

Chef Cătălin Scărlătescu îți livrează mâncarea la ”casoletă”. El și-a lansat în 2020 platforma de delivery, iar pe site se poate comanda mâncare. Pachetele, gătite de juratul Antena 1 și echipa sa, sunt livrate direct acasă.

„E un proiect la care mă gândesc de ceva vreme, dar întotdeauna eram prins cu altele. Perioada asta am folosit-o pentru a pune la punct casolet.ro, pentru că la fiecare sărbătoare oamenii mă întreabă de unde pot lua cozonac, sau coaste, sau drob.

Am intrat în bucătărie acum câteva zile pentru că din momentul în care am format echipa am stat cu toții în izolare 2 săptămâni, să fim safe și să respectăm toate procedurile. Este un proiect care va continua și după Paște, funcționând ca un site de delivery, unde oamenii pot comanda de mâncare în fiecare zi”, a spus bucătarul.

În timp ce serviciul de delivery își are site-ul în mentenanță, semn că ori are în plan să dea un aer nou ori este pe ducă, celelalte operațiuni își continuă mersul. Potrivit listafirme.ro, se pot vedea cifrele eforturilor sale. Cătălin Scărlătescu poate fi, în general, satisfăcut din urma tuturor investițiilor sale. În 2019, de pildă, cifra afacerilor se ridica la 1.413.795 de lei, cu un profit net de 33.110 și datorii de 142.300. În 2018, cifra afacerilor era de 4.052.840, iar profitul net era de 758.575 le și datoriile de 210.977.

Drumul în bucătărie

„Grele, foarte grele, pentru că a trebuit să mă tăi, să mă ard, să mă frig, a trebuit să muncesc mult. Prima mea întâlnire cu restaurantaul a fost undeva prin anul 1987, nu lucrăm chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da“. Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam.

Îmi amintesc că o dată au făcut o glumă şi m-au pus să car un televizor color, extrem de mare, dintr-o cameră în altă. Nu a venit nimeni să mă ajute, aşa că ingeniosul de Scărlătescu a făcut un cărucior din ăla cu rulmenţi, am pus televizorul pe el şi l-am cărat de colo-colo”, a declarat celebrul bucătar într-un interviu pentru Adevărul.