Câți ani are Oana Cuzino. Cum reușește vedeta PRO TV să-și ascundă vârsta

Oana Cuzino a dezvăluit secretul frumuseții sale

Oana Cuzino este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului de televiziune Pro TV. La 48 de ani, vedeta are un fizic de invidiat. Prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore” a dezvăluit recent care este secretul frumuseții sale: are grijă de alimentație și face mișcare în fiecare zi.

Oana Cuzino a dezvăluit secretul frumuseții sale

„Am grijă la alimentaţie, nu trebuie să intervină frustrarea, dar trebuie să îţi cunoşti foarte bine organismul, să ştii ce îţi face rău, ca să nu intervină o stare vegetativă somatică sau îngrăşarea. Nu este o reţetă universal valabilă.Trebuie să ştii care este echilibrul exact între consumul de alimente şi efortul fizic.

Mişcarea trebuie să o facem în fiecare zi, cel putin 5000 de paşi, cu telefonul în mână. Eu mi-am luat un căţelus, iar plimbările sunt bucuria ei, merită tot efortul. În plus, încerc întotdeauna să apelez la scuturi care mă motivează ca stare. De exemplu, fac krav maga, care e foarte interesant, inedit şi nu mă plictisesc niciodată sau lucrez cu un antrenor personal, pentru că mă cunosc şi stiu că singură nu aş face atât de mult sport pe cât e nevoie ca să echilibrez aportul caloric”, a declarat Oana Cuzino pentru OK TV.

Vedeta a mai spus că îi plac foarte mult fructele, chiar dacă acestea conțin fructoză, dar nu se abține de la dulciuri dacă i se oferă atunci când iese cu prietenii. Ea a precizat că obișnuiește să consume pește, dar și foarte multe salate. În ceea ce privește legumele, Oana preferă broccoli, dovlecei și conopidă, pe care le gătește la aburi sau pe grătar. Prezentatoarea de la Pro TV susține că alimentația și mișcarea sunt secretele frumuseții ei și nu recomandă femeilor intervențiile cu botox.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI