Program PRO TV: la ce oră începe Vocea României, sezonul 9. Ce se întâmplă în această seară la PRO TV

Program PRO TV: la ce oră începe Vocea României, sezonul 9. Ce se întâmplă în această seară la PRO TV
Program PRO TV: la ce oră începe Vocea României, sezonul 9

Toamna a venit, să înceapă și spectacolul! Pentru cei speriați de o posibilă ploaie, iată programul PRO TV mai jos. La ce oră începe ”Vocea României”, sezonul cu numărul 9?

La ce oră începe Vocea României, sezonul 9

”Vocea României” a ajuns la sezonul 9, iar debutul pe micile ecrane va avea loc vineri, 6 septembrie, pe PRO TV, de la ora 20:30. Cu multă efervescență în noua formulă de antrenori, dar cu același prezentator simpatic, Pavel Bartoș, mai sunt câteva ore până când scena concursului de talente va fi inundată de timbre muzicale care mai de care. Până atunci, PRO TV ne așteaptă cu știri și emisiuni.

Program TV

  • 17:00 – Emisiunea ”Ce spun românii”, prezentată de Cabral Ibacka. Telespectatorii sunt invitati sa se distreze alaturi de Cabral si sa afle „Ce spun romanii”, de luni pana vineri, incepand cu ora 18:00, numai la Pro TV!
  • 19:00 – Știrile PRO TV, prezentate de Andreea Esca.
  • 20:30 – Începe ”Vocea României”, după formatul ”The Voice”, unde nu contează ce meserie sau vârstă ai, cum arăți sau ce adopți, ci doar vocea.
  • 23:30 – Filmul ”Burlesque: Vis împlinit”, cu Cher, Christina Aquilera, Katerina Mikailenko.
  • 02:00 – ”Las fierbinți”, serial de comedie românesc.
  • 04:00 – ”Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu, Gabriel Coveșanu și Viviana Sposub.
  • 06:00 – ”Ce se întâmplă doctore”, cu gazda Oana Cuzino.
  • 06:30 – ”Arena Bucătarilor”, o emisiune pentru profesioniști și pasionați de bunătățuri, care vă invită să pătrundeți în lumea nevăzută a gastronomie.
Program PRO TV: la ce oră începe Vocea României, sezonul 9. Ce se întâmplă în această seară la PRO TV
Prima imagine de la filmările show-ului ”Vocea României”

În această seară, de la ora 20:30 va conta doar vocea. De asemenea, show-ul a revenit pe sticlă și cu diversee schimbări. Surpriza de proporții pregătită de producătorii emisiunii pentru fanii ei constă în formula juriului. Horia Brenciu va face parte din nou din echipă, iar Andra Măruță părăsește scena. Antrenorii sunt gata de spectacol și pregătiți să asculte cu zece urechi vocile sosite de departe la ”Vocea”. Încă puțin și încep audițiile pe nevăzute!

Surprizele acestei seri

Vineri, 6 septembrie, concurenții din prima ediție vor da nas în nas cu Tudor, Smiley, Irina și Horia, de la 20:30. Irina și Horia, noul membru al juriului, se vor duela în replici, pentru a aduce de partea lor un concurent. „Eu te invit în echipa Cosmos!”, va spune cântăreața, în timp ce Horia va completa: ”Eu te invit să rămânem cu picioarele pe pământ!”. Smiley va rămâne fără cuvinte la una dintre candidatele pentru titlul de cea mai bună voce din România.

Program PRO TV: la ce oră începe Vocea României, sezonul 9. Ce se întâmplă în această seară la PRO TV
Tudor Chirilă și Smiley

„Ai plecat de la minus, dar cu vocea ta ai ajuns la plus 100!”, va spune juratul, sperând ca acesta i se va alătura. Ajungând la Tudor, el va încerca să se apropie de unul dintre concurenți spunându-i că doar el îl poate înțelege cu adevărat: „Interpretarea ta din această seară a emanat atâta căldură, energie și bucurie și nu cred că toți antrenorii din această competiție știu să o prezerve. De aceea, eu te-aș invita în echipa mea, în cazul în care dorești să continui acest concurs cu aceeași energie și bucurie.”

Urmăriți Playtech.ro și pe