Câți ani a împlinit Fuego chiar astăzi. Artistul nu își arată deloc vârsta

de: Năstase Mirabela
23 08. 2021

Fuego, pe numele real Paul Ciprian Surugiu, a împlinit azi, 23 august 2021, vârsta de 45 de ani. El este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică ușoară.

Câți ani a împlinit Fuego chiar astăzi

Cu această ocazie, artistul le-a mulțumit fanilor pentru prețurile, aceasta fiind, de fapt, cel mai de preț cadou pentru el.

„Azi e ziua mea! Ce bucurie mai mare decât aceea că știu că sunt iubit de voi, sunt sănătos, am mintea pe umeri și multă putere de muncă?

Fac 45 de ani! Nu-i simt deloc și sunt gata să o iau din nou de la capăt, cu aceeași forță! Am și bucurii și tristeți, am speranțe, ambiții și multă dragoste de oferit publicului meu, cel care mă răsfață de atâția ani! N-am suferit niciodată de complexul trecerii timpului!” a scris FUEGO

Artistul a declarat într-un interviu pentru Click că momentan nu a fost în vacanță, ci a îmbinat utilul cu plăcutul, făcând mai multe drumuri prin țară.

”Am făcut mai multe drumuri prin țară unde am încercat să îmbin utilul cu plăcutul. M-am relaxat la mare câteva zile, deși eu nu stau la plajă, nu fac baie în mare și nu sunt fanul soarelui.

Am ajuns și prin Basarabia și prin câteva locuri frumoase de acolo. Mi-aș dori din suflet să pot evada cât mai curând, măcar câteva zile, dar fără să stau cu frica că în orice secundă se poate intra în cod roșu și să fiu nevoit să stau 2 săptămâni în carantină.

Nu-mi doresc asta și nu-mi doresc să merg în locuri de care să nu pot bucura pe deplin! În felul acesta, stau în România, mă bucur de ea cât mai mult și aștept să vină momentul! Nici n-am avut foarte mult timp, ce-i drept, în ultima vreme!

Vreau să ajung cât mai curând în Rusia și desigur, poate voi merge anul care vine, din nou, în America și în Vegas, unul dintre locurile în care mă simt cel mai bine și în care am văzut cele mai bune spectacole din lumea asta, cu Cirque de Soleil, Diana Ross, Cher, Mariah Carey sau Celine Dion”, a spus Fuego, pentru sursa citată.

Petrece pe scenă ziua de naștere

Fuego a mai mărturisit că ziua de naștere îl găsește tot pe scenă!

”Voi celebra pe scenă vârsta asta frumoasă, în locul în care, acum vreo 25 de ani, în perioada studenției la Teatru, mergeam și admiram cei mai mari actori români, la Teatrul Național din București.

Voi concerta alături de minunații artiști de la Prestige Orchestra și Alesis, de la 20.00, într-un show plin de culoare, amintiri, emoție, dans și bucurie, împreună cu cei care m-au făcut ce sunt azi și cărora le mulțumesc pentru asta, publicul meu!

Va fi un super spectacol, cu surprize, dans, costume, piese noi și vechi, într-o altă interpretare și lucruri inedite! De ziua mea, cu siguranță, ca și în celelalte, lăsând totul în plan secund, sunt un om fericit și împlinit!„, a conchis Fuego.