Catherine Zeta-Jones se află în România. Ce a impresionat-o profund în Bucureşti. Le-a arătat asta tuturor fanilor

Catherine Zeta-Jones se află în România. Ce a impresionat-o profund în Bucureşti. Le-a arătat asta tuturor fanilor
Catherine Zeta-Jones se află în România.

Actrița Catherine Zeta Jones se află în România unde filmează pentru cel mai serial al său. Este vorba despre „Wednesday”, un serial-continuare al „Familiei Addams”.

Catherine Zeta-Jones se află în România. Ce a impresionat-o profund în Bucureşti

Catherine Zeta Jones va juca rolul personajului Morticia, serial care este turnat în țara noastră, în regia lui Tim Burton. De menționat este și că din distribuția serialului mai face parte și actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. El va interpreta rolul majordomului Lurch.

Despre București, actrița de la Hollywood a spus într-o postare pe rețelele de socializare.

”Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!”, a spus frumoasa Catherine Zeta Jones.

În urmă cu câteva săptămâni, Catherine Zeta Jones anunţa pe reţeaua de socializare:

„Acum am ocazia să o joc pe Morticia Addams în regia incomparabilului Tim Burton pentru ”Wednesday” la Netflix. Sunt atât de încântată! Să lucrez din nou cu Luis Guzman (cu care am filmat la ”Traffic„) care va fi Gomez, şi cu fabuloasa Jenna Ortega în rolul titular ca Wednesday Addams. Sunt nerăbdătoare!”.

Filmările serialului vor avea loc în mai multe locuri din România

Superba actriţă în vârstă de 53 de ani a primit un Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002), care i-a adus şi un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Globurile de Aur, între altele.

În ceea ce-l privește pe Tim Burton, el este cunoscut pentru filme ca „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood”, „Mars Attacks”, „Corpse Bride” şi „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, va filma „Wednesday”, un serial cu opt episoade care continuă povestea din „Familia Addams”.

Despre acest nou serial, este programat ca filmările să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din România, iar serialul ar trebui să fie lansat la finalul anului 2022.

„Wednesday” este unul dintre puţinele seriale din cariera lui Burton, ce a primit două nominalizări la Oscar şi a fost recompensat cu un Glob de Aur şi un premiu Emmy. Tim Burton mai regizat episoade din „Alfred Hitchcock Presents” şi a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.

Catherine Zeta Jones este căsătorită cu actorul Michael Douglas, mai în vârstă cu 25 de ani decât ea. Căsătoria a avut loc în urmă cu 21 de ani.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI