Câte zeci de mii de euro câștigă Dan Negru din afacerea cu imobiliare. Ăsta da venit lunar!

Câte zeci de mii de euro câștigă Dan Negru din afacerea cu imobiliare. Ăsta da venit lunar!

În ultimii ani a circulat ideea că Dan Negru ar fi, de fapt, un latifundiar, veniturile sale crescând simțitor cu fiecare nou proiect. Cu toate acestea, prezentatorul show-ului „Jocul cuvintelor“ (Kanal D) susține că nu este un mogul al imobiliarelor. De curând, fosta vedetă de la Antena 1 a dezvăluit motivul pentru care vrea și alte venituri: „Atunci când nu îmi place un format, să nu fiu obligat să-l fac“.

Câți bani câștigă Dan Negru din afacerea cu imobiliare

Dan Negru, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi, a recunoscut, într-un interviu pentru ego.ro, că a făcut investiții în sectorul imobiliar, însă nu pentru a se îmbogăți, ci pentru a se bucura de un confort financiar.

Vedeta de la Kanal D a investit în ultima vreme și în afacerile cu imobiliare, iar din închirierea imobilelor pe care le-a construit îi intră în buzunar circa 70.000 de euro lunar.

În cei 30 de ani de televiziune, Dan Negru nu a vorbit niciodată despre sumele pe care le câștigă și nici nu s-a lăudat cu veniturile sale suplimentare. Ba mai mult, moderatorul emisiunii „Jocul cuvintelor“ s-a ales cu titulatura de om „zgârcit“, pentru că niciodată nu s-a afișat cu obiecte extrem de scumpe, deși clar și-ar fi permis să le cumpere.

Potrivit informațiilor vehiculate de-a lungul timpului, fostul prezentator de la Antena 1 a investit sume de ordinul sutelor, câștigate în urma activității sale pe platourile de filmare. Acesta deține mai multe imobile în Capitală, în care ar fi investit peste 150.000 de euro, în fiecare clădire, dar și în orașul său natal – Timișoara.

Imobilele nu au fost construite pentru a fi vândute, ci pentru a fi închiriate. Conform informațiilor apărute în presă, prezentatorul ar încasa 50.000 de euro lunar de pe urma clădirilor din București, iar de pe urma celor din Timișoara în jur de 20.000 de euro/lună.

Citește și: Premieră pentru Dan Negru în 25 de ani de televiziune. Ce face la Kanal D pentru prima oară

„Am auzit și eu că aș fi mare magnat imobiliar“

Îndrăgitul moderator nu ascunde faptul că a făcut mari investiții în decursul anilor, însă susține că este, totuși, cale lungă până la a deveni un magnat imobiliar.

De asemenea, acesta mai spune că investițiile nu au fost făcute peste noapte, făcând economii încă de la începutul carierei sale în televiziune.

„Fugi, măi, de aici! Am auzit și eu că aș fi mare magnat imobiliar și este amuzant așa. Știi ce am făcut? În toți anii mei de televiziune, în 30 de ani de media, banii pe care i-am câștigat i-am băgat în niște cărămizi, care îmi asigură un pic de stabilitate.

Ca atunci când nu îmi place un format să nu fiu obligat să fac orice format. Asta m-a salvat. Cât de cât pot să trăiesc, să supraviețuiesc și din alte cele. Dar de aici până la a fi magnat…“, a spus Dan Negru pentru sursa citată.