Câte tatuaje are Geanina Ilieș, de fapt. Vedeta TV i-a uimit pe toți: ‘Multe nu se văd’

Câte tatuaje are Geanina Ilieș, de fapt. Vedeta TV i-a uimit pe toți: ‘Multe nu se văd’
Geanina Ilieș, pasiune pentru tatuaje. Câte are?

Geanina Ilieș este o împătimită a tatuajelor, deși nu multă lume știe acest lucru. De altfel, vedeta a ales ca desenele să îi acopere corpul într-un mod discret, acestea fiind de mici dimensiuni și majoritatea pe părți neexpuse vederii.

Geanina Ilieș este pasionată de tatuaje. Câte are?

Geanina Ilieș a fost invitată vineri la ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, pentru a participa la jocul ”Adevăr sau Provocare”. Întrebată câte tatuaje are, prezentatoarea de la ”Gospodar fără pereche” a dezvăluit un număr impresionant pentru cei care au urmărit-o până acum, anume nouă.

„Am nouă tatuaje, să știți. Am câteva micuțe pe antebraț, uitați-le, dar multe nu se văd. Nu pot să le arăt acum”, a declarat Geanina Ilieș la Pro TV.

Și-a făcut cinci tatuaje într-o zi 

„Tatuajul este o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă, iar simbolistica celor alese de mine a fost gândită în special prin prisma experiențelor de viață și a celor mai frumoase momente. Mi-am făcut primul tatuaj în urmă cu 15 ani. Au trecut nouă ani până m-am hotărât să-mi fac alte două tatuaje. Am stat cu cele trei tatuaje șase ani, iar acum mi-am făcut 5, într-o singură zi”

Dacă mă întrebi de ce am ales anumite locuri pot să-ți spun că, în primul rând, le-am făcut pentru mine. Se văd doar atunci când îmi doresc să le expun. Optez pentru cele mici. Îmi plac mai mult și se potrivesc conformației mele filiforme. Poate o să mă opresc aici… sau nu :)”, a explicat aceasta într-un interviu pentru Unica.

Semnificația lor

Până nu de mult, Geanina avea doar trei desene pe piele, dar prin vara lui 2020 a decis să-și mai facă alte cinci. „Cred că sunt momente în viață pe care simțim să le marcăm, fără să facem asta neapărat conștient. Nu știu dacă acum, de exemplu, decizia a avut legătura cu perioada în care am stat cu toții acasă și am reușit să petrecem mai mult timp cu noi înșine și cu familia”.

  • A fost prezentatoare de știri la Antena 1.
  • Geanina Ilieș a devenit mamă la 21 de ani, iar faptul că a divorțat când fiul ei, Patrick, avea patru ani nu a speriat-o.
  • Vedeta s-a separat de Irinel Varga în 2011, acuzându-l de maltratare. Bărbatul nu mai păstrează legătura cu fosta soție sau cu băiatul lui.