Care au fost vedetele din România care au trăit răzbunări crunte după ce au fost prinse înșelându-și iubiții. Ce au pățit Oana Zăvoranu sau Geanina Ilieș

Care au fost vedetele din România care au trăit răzbunări crunte după ce au fost prinse înșelându-și iubiții. Ce au pățit Oana Zăvoranu sau Geanina Ilieș
Care au fost vedetele din România care au trăit răzbunări crunte după ce au fost prinse înșelându-și iubiții. Ce au pățit Oana Zăvoranu sau Geanina Ilieș

Infidelitatea sau implicarea în căsniciile altora le-a costat scump pe unele vedete de la noi. Acțiunile lor au ajuns în presă și în mediul online, ele au fost nevoite să suporte răzbunări crunte. Iată topul femeilor care au fost nevoite să suporte consecințe grave, ba chiar abuzuri.

Loredana Chivu este ultima dintr-un șir extrem de lung de vedete care au pățit-o din cauza geloziei. S-a ales cu mașina incendiată, însă unele au pățit-o chiar mai rău.

Geanina Varga Ilieș

În urmă cu nouă ani, Geaninga Varga a divorțat de soțul ei, milionarul Irinel Varga, cu care are un băiat în vârstă de 14 ani. Pe atunci presa scria despre faptul că fotomodel și-ar fi înșelat soțul cu un alt potent om de afaceri, pe nume Oliver Archirescu. Irinel ar fi aflat că soția sa a plecat la Paris și i-ar fi aplicat o bătaie. Mai mult, pentru a se răzbuna, el ar fi tuns-o, apoi a povestit jurnaliștilor întreaga poveste. În prezent, cei doi sunt în relații bune și se consultă permanent cu tot ceea ce ține de fiul lor.

Daniela Crudu

În luna februarie a acestui an, Daniela Crudu a primit o bătaie gravă și a ajuns la spital cu fața tumefiată. Fosta asistentă de televiziune ar fi primit o corecție din partea iubitului croat, după ce ar fi flirtat în club cu alți bărbați, chiar sub ochii bărbatului. Pentru ca Daniela să nu depună plângere, omul de afaceri i-a plătit acesteia o sumă consistentă de bani.

Oana Zăvoranu

În urmă cu nouă ani, Oana Zăvoranu și Pepe divorțau cu scandal, iar motivul ar fi chiar infidelitatea acesteia. Oana și-ar fi înșelat soțul cu un tânăr intrat în politică, pe nume Tudor Ionescu, zis și Tudy. Pentru a face rost de dovezi, Pepe a spart conturile de socializare ale brunetei și a sustras poze, discuții și filmulețe. Apoi, artistul s-a asigurat că informațiile ajung în presă, dorind să o discrediteze pe Oana. Pepe nu a recunoscut niciodată că el a fost cel care a dat publicității materialele indecente.

Roxana Dobre

Înainte de a deveni iubita lui Florin Salam, Roxana Dobre a fost timp de câțiva ani amanta lui George Văncică, un tânăr care face parte din celebrul clan interlop Văncică, din zona Berceni. Soția acestuia, Mihaela, a aflat de infidelitatea soțului, astfel că a pus la cale un plan de răzbunare. Femeia a urmărit-o pe Roxana până într-un mall din București, iar acolo a scos din geantă o pungă cu fecale cu care a frecat-o sârguincios pe frumoasa brunetă. Totul, în hohotele de râs ale prietenelor soției furioase, dar și ale trecătorilor. După ce s-a asigurat că Roxana Dobre a avut parte de o umilință maximă, femeia a plecat liniștită spre mașină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI