Câte sute de euro pe noapte costă cazarea Alinei Ceușan din Eforie Sud. Vedeta nu se uită la bani

Câte sute de euro pe noapte costă cazarea Alinei Ceușan din Eforie Sud. Vedeta nu se uită la bani
Câți bani a dat Alina Ceușan pentru cazare în hotelul din Eforie Sud. Costurile se ridică la sume de sute de euro pe noapte.

Vacanța la mare a devenit una dintre principalele atracții pentru vedete. Tot mai multe persoane publice aleg să își facă vacanța în țară. Spre deosebire de alți ani, trendul a acaparat lumea mondenă după pandemia de coronavirus. Și influencerii au ales să meargă în concedii. Printre cei care și-au făcut publice destinațiile de vacanță se numără și Alina Ceușan. Spre deosebire de alți ani, vedeta s-a distrat pe o plajă fermecătoare de la noi din țară. Câți bani a dat Alina Ceușan pentru cazare?

Unde s-a cazat Alina Ceușan la mare

Alina Ceușan a organizat pentru această perioadă o vacanță mamă-fiu specială. Și, spre deosebire de alte perioade, vedeta a ales anul acesta să meargă în concediu la o plajă din țară. Stațiunea este foarte cunoscută, iar plaja este admirată inclusiv de turiștii străini.

Alina Ceușan a publicat mai multe materiale cu Rock, băiețelul său, jucându-se în apa răcoritoare a mării. Micuțul a fost surprins și vorbind în limba engleză, lucru care a stârnit o mulțime de aprecieri din partea fanilor.

Bloggerița a publicat mai multe fotografii și cu locația în care s-a cazat. Din materiale reiese foarte clar că Alina Ceușan a ales să-și facă vacanța în acest an în Eforie Sud. Camera în care stă în perioada zilelor libere are un aspect foarte modern, vedeta păstrându-și în continuare gusturile bune atunci când vine vorba de vacanțe. Află câți bani a plătit Alina Ceușan la hotelul de pe litoral.

Câți bani a dat Alina Ceușan pentru cazare

Inițial, influencerița a organizat o petrecere la mare, după care și-a luat liber câteva zile pe care le-a petrecut la malul mării, aproape de hotelul din Eforie Sud. Locul în care s-a cazat Alina Ceușan este dotat cu jacuzzi și restaurant chiar pe plajă, potrivit wowbiz.ro.

Potrivit informațiilor aflate de jurnaliști, Alina Ceușan plătește pentru o cameră la hotelul din Eforie Sud suma de 350 de euro pe noapte. În acest preț este inclus și costul pentru micul dejun care îi este servit vedetei.

Citește și: Alina Ceușan, transformare radicală în doar 4 luni de la naștere. Este ireal cum arată acum

În altă ordine de idei, se pare că vacanța îi priește vedetei. În unele materiale video publicate pe Instagram, Alina Ceușan apare râzând și amuzându-se împreună cu băiețelul său. Vedeta a purtat pe plajă unul dintre costumele sale preferate, de o culoare cu adevărat exotică. Imaginile au făcut imediat furori printre fanii vedetei, care au admirat atât ținuta acesteia, precum și copilul vioi care părea că se bucură de fiecare moment pe plajă.