Exclusiv: Bianca Drăgușanu, tratată regește de Alex Bodi. Suma impresionantă pe care a cheltuit-o vedeta în doar 2 luni

Exclusiv: Bianca Drăgușanu, tratată regește de Alex Bodi. Suma impresionantă pe care a cheltuit-o vedeta în doar 2 luni
Exclusiv: Bianca Drăgușanu, tratată regește de Alex Bodi. Suma impresionantă pe care a cheltuit-o vedeta în doar 2 luni

Au divorțat cu scandaluri și bătăi, dar au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. De atunci, Alex Bodi a scos din buzunar peste 20.000 euro pentru a-i face Biancăi cadouri care mai de care mai luxoase.

Iubire cu năbădăi!

Despărțiți dar împreună spune o vorbă din bătrâni, care pare să i se aplice perfect Biancăi Drăgușanu. Frumoasa blondină are o relație de aproape doi ani cu omul de afaceri Alex Bodi, cu care s-a și căsătorit în toamna anului trecut. În tot acest timp, cei doi s-au certat și împăcat de nenumărate ori, fiind fotografiați de multe ori, în locuri publice, lovindu-se și îmbrâncindu-se reciproc. În luna februarie, ei au
anunțat că divorțează și că nu mai există cale de împăcare. După ce au semnat la notar despărțirea oficială, atât Alex, cât și Bianca au făcut turul televiziunilor, acuzându-se, reciproc, de infidelitate.

Mai mult, omul de afaceri a mărturisit că vedeta a încercat să se sinucidă și că nu este o mamă bună, în timp ce ea a susținut că Alex i-a aplicat bătăi crunte și că ar fi atât de agresiv pentru că ar consuma anabolizanți. La nici o lună de la mare scandal, Bianca și fostul său soț au decis să mai dea o șansă iubirii lor. Afaceristul s-a întors în țară cu un avion privat, iar blondina s-a dus într-un suflet la vila acestuia de lux din Timișoara, unde se află și în prezent: “Da, ne-am împăcat. Asta este viața, imprevizibilă. Fiecare înțelege ce vrea. Eu am o viață frumoasă. Între mine și Alex este vorba de pasiune pură, de sentimente curate, de adrenalină și dependență”, declara Bianca în urmă cu câteva săptămâni.

Își răsfață fosta soție cu cadouri scumpe!

De când s-au împăcat, totul este lapte și miere între blondină și fostul soț. Fiind în carantină, cei doi petrec tot timpul împreună, iar certurile dintre ei sunt aproape inexistente. Mai mult, Alex Bodi nu se uită la bani și face tot ceea ce îi stă în puteri pentru ca Bianca să îi ierte bătăile și infidelitățile din trecut: “ Bianca își poate cumpără absolut tot cee ace își dorește, Alex nu o oprește de la nimic.

Cred că a cheltuit până acum peste 20.000 euro pe genți, pantofi de firmă și haine. El vrea din tot sufletul ca lucrurile să meargă între ei. Ba chiar i-a adus prietenele la vila lui, pentru ca ea să aibă companie și să se distreze. Acum totul este roz, dar rămâne de văzut dacă se vor înțelege bine și după ce ies din izolare. Momentan, stau amândoi în casă, nu au motive de gelozie. Vom vedea mai încolo ce va fi”, ne-au dezvăluit surse aproapiate Biancăi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI