Câte mii de euro pe zi făcea românul care se prostitua cu aghiotantul lui Matteo Salvini

de: Anca Lupescu
01 10. 2021

Cazul românului de 20 de ani plătit de Luca Morisi să se prostitueze a șocat opinia publică. Tânărul susține că Luca Morisi, mâna dreaptă a lui Matteo Salvini, i-ar fi dat drogul violului.

Detalii scandaloase de la orgia ținută de aghiotantul lui Matteo Salvini

El a reuțit să fugă de la ferma unde avea loc o petrecere și să anunțe carabinierii. Unul dintre românii prinși cu drogul violului în mașină pe 14 august a făcut declarații șocante.

Românul spune că i-a fost dat drogul violului și că s-a simțit foarte rău, reușind să fugă și să anunțe carabinierii.

„Mi-a dat drogul violului. În noaptea aceea mi-a distrus viaţa. M-am simţit foarte rău din cauza substanţelor pe care le-am luat, am fugit şi am chemat carabinierii”, a spus românul de 20 de ani pentru cotidianul La Republica.

El a mai povestit cum a ajuns la ferma lui Luca Morisi, mâna dreaptă a politicianului Matteo Salvini, care este cercetat pentru deținere și trafic de droguri.

Suma pe care românul de 20 de ani s-a prostituat

S-a aflat și pe câți bani i s-a propus să se prostitueze. Se pare că ar fi fost vorba despre 4000 de euro zilnic.

„Eram trei în fermă – a spus tânărul – eu şi un prieten am fost contactaţi prin intermediul internetului. A mai fost şi a treia persoană. Sunt model, dar din necesitate fac şi „escort” (prostituţie).

Taxa a fost de 4.000 de euro pentru o zi. La un moment dat m-am simţit foarte rău din cauza substanţelor pe care le-am luat, am fugit din casă şi am sunat la carabinieri”, spune tânărul de 20 de ani, care ste cercetat acum pentru trafic şi deţinere de droguri.

El a povestit cum a fost orgia pusă la cale de Luca Morisi la ferma Belfiore, din Verona. Deși s-au înțeles la 4000 de euro, prietenul românului alături de care urma să se prostitueze a primit un transfer bancar de la Morisi de doar 2.500 de euro.

„Ne-am înţeles pentru 4.000 de euro, pentru a merge de la Milano la Belfiore şi a petrece o zi cu el. Acordul cu amicul meu a a fost că vom împărţi banii. Înainte de a pleca din Milano, prietenul meu a primit un transfer bancar de la Morisi. 2.500 de euro. Al doilea transfer nu a sosit niciodată”, spune românul.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la fermă

„A fost foarte drăguţ. Am petrecut seara cu el, aproximativ 12 ore împreună sau poate ceva mai mult, nu pot spune cu siguranţă. Ne-am distrat cu toţii şi ne-am drogat. Morisi ne-a oferit substanţele. Nu a fost prima dată când am făcut-o, dar nu m-am simţit niciodată atât de rău …

Am consumat prea mult, am fost devastat, m-a luat cu rău şi la un moment dat, nu ştiu cât timp după aceea, am vrut să plec. Dar ceilalţi doi mi-au spus să nu … „, a mai povestit românul.

El a încercat să fugă de la fermă, fiind urmat de prietenul lui.

„Am fugit şi am sunat carabinierii de pe telefonul meu mobil. Am văzut maşina neagră a carabinierilor venind spre mine.

Carabinierii s-au oprit: eram eu, prietenul meu şi Morisi. Am povestit ce s-a întâmplat, am spus că la Morisi vor găsi droguri şi că sunt dispus să-i însoţesc acolo. Le-am arătat şi sticla cu Ghb, drogul volului. Erau farfurii cu cocaină pe ele.

Eu am fost cel care a arătat Poliţiei librăria de la primul etaj, unde Morisi păstra cocaina: o ştiam pentru că în timpul serii a mers acolo de mai multe ori pentru a o lua”, a mai spus el.