Câte kilograme a slăbit Maurice Munteanu. Vedeta Kanal D a luat o decizie drastică

de: Bișinicu Andreea
25 12. 2021

Maurice Munteanu este de nerecunoscut de când a slăbit peste 20 de kilograme. Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a bifat o performanță extraordinară, iar admiratorii săi din mediul online l-au felicitat pentru felul în care și-a schimbat look-ul. Cum a dat jos vedeta nu mai puțin de 23 de kilograme.

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme

Excentricul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities se bucură de o siluetă mult mai ușoară, de când a dat jos kilogramele în plus care-l deranjau. Maurice Munteanu este renumit pentru stilul său tranșant de a spune lucrurilor pe nume, fiind considerat, câteodată, cel mai aspru jurat de la Kanal D, precum l-au numit câteva concurente, de-a lungul sezoanelor.

Fashion editorul de 43 de ani postează fotografii, pe rețelele sociale, în care rezultatele slăbirii sale sunt vizibile cu ochiul liber. Maurice Munteanu pare să fi întinerit cu 10 ani, compliment pe care internauții i-l fac în mod frevent.

„Semeni cu Poirot!/ Mereu adorabil!/ Iconic/ Tunsoarea asta te-a întinerit cu 10 ani.”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor săi de pe contul de socializare.

Deși mulți dintre admiratorii editorului de fashion l-au felicitat pentru ambiția de care a dat dovadă, slăbind 23 de kilograme, au existat și câțiva cârcotași care l-au acuzat pe Maurice Munteanu de faptul că ar fi apelat la o operație de micșorare a stomacului.

Maurice Munteanu, adevărul despre zvonurile despre operația de micșorare a stomacului

Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a rupt tăcerea și a spus adevărul legat de zvonurile recent apărute în mediul online. Vedeta de la Kanal D și-a asigurat urmăritorii de pe Instagram că nu și-a făcut operație ci a slăbit în mod natural.

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block.”, a fost mesajul lui Maurice Munteanu pe Instagram.

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuți editori de fashion din România și jurat al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, alături de Raluca Bădulescu și fotograful Tibi Clenci.