03 oct. 2022 | 08:03

Câte dubluri are Vladimir Putin când apare în public. Fiecare dintre ele se comportă diferit

Politică Externă
Câte dubluri are Vladimir Putin când apare în public. Fiecare dintre ele se comportă diferit
Câte dubluri are Vladimir Putin?

Șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei a adus în prim-plan un subiect sensibil. Acesta a vorbit despre dublurile lui Vladimir Putin. El nu se consideră un ,, expert în Putin”, dar susține că știe exact diferențele dintre dubluri. Câte astfel de persoane există și care sunt diferențele dintre ele? Nu este pentru prima dată când specialistul discută despre acest subiect sensibil. ,,Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a subliniat el în cadrul unui interviu.

Câte dubluri are Vladimir Putin: se folosește de ele la fiecare ieșire publică

Kirill Budanov, Șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, consideră că președintele rus are câteva dubluri. Oficialul s-ar folosi de ele de fiecare dată când ar fi în public.

„Eu personal nu sunt un „expert în Putin”, să spunem așa. ,,Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a adăugat Budanov, într-un interviu citat de presa ucraineană.

„Au comportamente diferite, maniere diferite”

Nu este pentru prima oară când acesta vorbește despre dublurile președintelui rus. Acesta spunea în urmă cu două luni că Putin folosește dublurile în funcție de evenimentele la care participă.

De asemenea, șeful direcției de informații din ministerul ucrainean al Apărării mai susține și că dublurile au un comportament vizibil diferit, maniere diferite și chiar și înălțimi diferite, ,,dacă te uiți atent”.

„Au comportamente diferite, maniere diferite, mișcări diferite, uneori chiar înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a menționat el.

Mai mult decât atât, dublurile se pot schimba în funcție de evenimentul la care trebuie să apară liderul de la Kremlin.

„Imaginea urechilor este diferită. Este ca o amprentă”

Potrivit generalului-maior Kirilo Budanov, înălțimea și urechile șefului de la Moscova sunt diferite în câteva apariții publice. El a vorbit despre acest detaliu în urmă cu câteva luni: „Imaginea urechilor este diferită. Este ca o amprentă. Imaginea urechii fiecărei persoane este unică”, a explicat acesta într-o apariție pe canalul „Groshi”.

Kirilo afirma că liderul de la Kremlin este grav bolnav și tocmai de asta se folosește de dubluri pentru a evita aparițiile publice. Una din situațiile în care președintele rus a fost înlocuit de o dublură a fost cu ocazia summitului de la Teheran.

Există unii oameni care cred inclusiv că oficialul a murit și că este înlocuit de o astfel de dublură pentru a păstra aparențele.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro