Câte clase are Florin Salam, de fapt. A recunoscut fără jenă: „Spre norocul meu”

de: Andrei Simion
11 05. 2024

Florin Salam a dezvăluit adevărul despre studiile sale. Cântărețul de manele a povestit despre copilăria petrecută în băncile instituțiilor de învățământ. Nu i-a plăcut deloc să învețe. „Spre norocul meu”.

Accesiunea muzicală a lui Florin Salam

Florin Stoian, cunoscut după numele de scenă Florin Salam și Florin Fermecătoru’, este unul dintre cei mai celebri cântăreți de manele din România. A cunoscut muzica pe vremea când avea doar 4 ani, tatăl și unchiul său fiind lăutari. Astăzi are o discografie selectivă, în trecut fiind declarat și manelistul anului.

Din activitatea muzicală, Florin Salam încasează sume frumoase de bani. Nu oricine își permite să îl invite la evenimentele private pentru a cânta. Mulți s-au întrebat ce școală are artistul, având în vedere succesul atins. Chiar el a recunoscut, fără jenă, totul într-o emisiune de la Kanal D.

Câte clase are manelistul Florin Salam

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Florin Salam a fost întrebat câte clase are. Cântărețul de manele a răspuns, râzând, că nu-și aduce aminte. A mărturisit că nu a fost niciodată atras de școală și de a învăța ceea ce era normal să învețe la vârsta respectivă.

„Era să spun: spre rușinea mea, n-am fost… sau spre norocul meu! Cred că… n-aș vrea să spun spre norocul meu pentru a nu descuraja generația de azi. Oameni buni, copii frumoși ce sunteți, duceți-vă la școală să învățați. Cartea e bună”, a declarat Florin Salam.

„Am rămas repetent nu știu câți ani”

Cântărețul de manele a explicat că a fost predestinat către muzică. De aceea, nu i-a plăcut școala și nu a vrut să stea în bancă și să învețe, motiv pentru care a decis, la un moment dat, să renunțe la acest obicei. Asta după ce a fost repetent câțiva ani consecutivi, potrivit spuselor sale.

„Am rămas repetent nu știu câți ani, cu toate că învățam bine. Cred că faceam dinadins să rămân repetent, că nu-mi ardea. Să-mi zică mama: gata, mă, nu te mai duce!. Am stat în clasa a treia vreo patru ani.

Era: 3 + 4… îți dai seama, eu, la atâția ani, știam din prima. Mamă, numai premiul I luam! Și au zis: hai să-l mutăm pe ăsta cu două clase mai sus, că-i prea bătrân pentru clasa a treia. Mamaie-mea luase foc! Cică: nu, dați-l înapoi, adică în a treia, că nu mai știa unde să-mi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a treia (râde). Că acolo știa să-mi aducă ea pachetul (râde)”, a povestit Florin Salam în emisiunea lui Denise Rifai.

Întrebat de moderatoarea Kanal D la ce vârstă a decis să renunțe definitiv la școală, cântărețul de manele a precizat că nu-și mai aduce aminte, însă este mulțumit de decizia pe care a luat-o, deci nu o regretă.