Câte cadouri trebuie să îi oferi copilului tău de Crăciun, de fapt. Acesta e numărul corect

de: Iulia Statie
24 12. 2021

Mulți părinți se pregătesc din timp pentru Crăciun și le oferă copiilor numeroase cadouri, însă își dau seama că stupoare că micuții sunt interesați de prea puține obiecte. S-a aflat câte daruri ar trebui să primească, de fapt, de sărbători. Toți o să se bucure când o să recurgă la acest truc.

Sfat de aur pentru părinți. Câte cadouri ar trebui să le ofere copiilor

Copiii abia așteaptă să desfacă darurile pe care le găsesc sub brad. De multe ori, părinții tind să îi copleșească pe micuți cu diferite daruri. Ei cumpără mult prea multe jucării sau gadget-uri pentru a se asigura că au parte de un Crăciun cât se poate de frumos, sperând că micuții sunt mulțumiți.

Din păcate, de multe ori, părinții se confruntă cu numeroase probleme. În cazul în care au cumpărat 10 cadouri, ei observă că micuții nu sunt atrași de toate, ba chiar se joacă doar cu anumite obiecte care le-au atras atenția. Motivul? Micuții nu ar trebui să primească atât de multe daruri de sărbători.

Mai exact, specialiștii susțin că trei daruri sunt suficiente pentru copii. Ei au demonstrat printr-un studiu că micuții își pierd interesul pentru cadouri după ce observă că l-au primit și pe al treilea, astfel că se axează pe desfacerea ambalajelor. La final, ei uită ce au primit.

Ce trebuie să facă părinții de Crăciun, de fapt

Este bine să te gândești la calitate, nu la cantitate, atunci când alegi un cadou. Este necesar să îi cumperi copilului tău o păpușă făcută din materiale cât mai bune sau un gadget performant, în loc să achiziționezi mai multe obiecte care nu o să îl mulțumească.

Copiii sunt impresionați în momentul în care sunt recompensați sau primesc daruri cu ocazia unei zile speciale, așa că păstrează cadourile în plus cumpărate de Crăciun pentru altă ocazie. În cazul în care nu știi ce să îi oferi, există câteva obiecte care o să îl facă extrem de fericit.

Cadouri pentru micuți. Ce variante se găsesc

Poți să recurgi la jucării LEGO, mai ales pentru că micuțul tău o să își dezvolte imaginația și creativitatea. Totuși, ține cont de vârstă atunci când vrei să cumperi un astfel de cadou. De asemenea, poți achiziționa și căști audio de calitate în cazul în care este pasionat de jocuri pe calculator.

Crăciunul este apreciat de copiii din toată lumea, mai ales pentru cadourile pe care aceștia le găsesc sub brad, primite din partea lui Moș Crăciun sau a părinților care vor să le facă o surpriză. Cărțile cu povești pentru micuți sunt la mare căutare, așa că trebuie neapărat să le treci pe listă!

Ce poți să îi oferi copilului tău

De asemenea, ei se bucură și în momentul în care primesc haine și accesorii, mai ales pentru că aceștia cresc de la o lună la alta. În cazul în care micuțul tău visează la o nouă geacă, atunci a venit momentul să îi faci o surpriză plăcută. O să se bucure enorm când o să găsească sub brad un asemenea cadou.

Nu uita de gadget-uri, mai ales pentru că există variante pentru orice vârstă. Poți să îi oferi o tabletă pentru jocuri, un ceas inteligent cu personajul preferat din desenele animate sau o jucărie inteligentă. Bineînțeles, poți să recurgi și la jucării simple. Există multe variante în magazine!