Programul TV de Crăciun 2021. Ce poți vedea la televizor vineri, sâmbătă și duminică

Programul TV de Crăciun 2021. Ce poți vedea la televizor vineri, sâmbătă și duminică
Ce difuzeaza Antena 1, Pro Tv și Kanal D

Crăciunul se petrece în familie, iar asta este o regulă de aur pentru mulți dintre cei care au familia aproape. De cele mai multe ori, oamenii se adună în jurul mesei și petrec timp împreună, făcând schimb de cadouri și distrându-se împreună. Dacă petreci Crăciunul acasă, atunci trebuie să știi că televiziunile au un program special. Multe dintre emisiuni au înregistrat deja edițiile de Crăciun

Ce difuzează televiziunile de Crăciun

și ce poate fi mai frumos decât să te uiți cu toată familia la un film de sărbători? Ei bine, televiziunile din România au pregătit un program special de Crăciun.

Pro Tv difuzează Las Fierbinți de Crăciun, dar și filme pentru copii precum Elsa, sau Starwars, pentru pasionații seriei. Pentru seara de ajun și cea de Crăciun, Pro Tv a pregătit două episoade speciale din serialul Las Fierbinți, dar și filme de comedie și acțiune precum Jumanji, Frozen 2 sau Star Wars: Skywalker – Ascensiunea.

Iată programul Pro Tv de Crăciun:

Vineri, 24 decembrie va avea loc o ediție specială Ce spun românii, în care câștigurile vor fi donate unei familii nevoiașe. După Știrile Pro Tv urmează Las Fierbinți cu episod special de Crăciun de la ora 20:00, iar de la ora 22:00 va fi difuzat filmul Jumanji: Aventură în junglă cu Kevin Hart, Karen Gillan și Dwayne Johnson.

Sâmbătă, pe 25 decembrie, va fi difuzat Refgatul de Gheață 2, de la ora 10:45, iar de la ora 20:00 are loc un nou episod special Las Fierbinți, urmat de filmul Pinguinii domnului Popper, de la ora 22:00, cu Jim Carey. Personajul principal moștenește șase pinguini și este obligat să își transforme apartamentul într-un mediu propice pinguinilor.

Filme de Crăciun și ediții speciale ale emisiunilor

Duminică, 26 decembrie, Pro Tv difuzează filmul Infernul din zgârie-nori, de la ora 20:00 și de la ora 22:00 are loc Star Wars: Skywalker – Ascensiunea.

La Antena 1, pe 24 decembrie, de la ora 8:00 până la ora 12:00 când începe Observatorul, Răzvan și Dani pregătesc o ediție specială SuperNeatza.

De la ora 14:00 este difuzat filmul Crăciun la Palat, urmat de Acces Direct de la ora 16:00. Vineri, în ajunul Crăciunului, Antena 1 pregătește o ediție specială a emisiunii Prețul Cel Bun.

Urmează Observator de la ora 19:00, iar de la ora 20:00 urmează Singur Acasă într-o ediție maraton cu cele trei părți. „Aventurile lui K-9: O poveste de Crăciun” va fi difuzat de la ora 02:30

Pe 25 decembrie, Antena 1 dă startul Crăciunului cu Singur de Crăciun, Hugo, Omu de la Zoo și Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici, apoi Regele Leu. De la 23:45 are loc concertul de Crăciun 2021 al lui Ștefan Bănică.

Pe Kanal D, pe 25 decembrie vei putea vedea Show în Targul de Craciun și gala Bravo, ai stil! Celebrities.

Pe TVR 1, în Ziua de Crăciun, se difuzează animația Strop și balonaș, Micul Prinț, Povești de Crăciun, Miracol de Crăciun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI