09 apr. 2021 | 09:54

Cătălina, fiica lui Emanuel Isopescu, a murit. Cum ajunsese să arate la 49 de ani e șocant

Monden
Cătălina, fiica lui Emanuel Isopescu, a murit. Cum ajunsese să arate la 49 de ani e șocant

Cătălina Isopescu a murit joi, 8 aprilie, din cauza unei boli grave de care suferea. Fiica lui Emanuel Isopescu avea doar 49 de ani, iar felul în care ajunsese să arate era de-a dreptul șocant, fără nicio legătură cu felul în care a arătat în toată cariera de fotomodel.

Cătălina Isopescu a murit la doar 49 de ani

Vestea morții sale a venit ca un șoc pentru mai mulți apropiați, printre care și vedete precum Dan Chișu sau Mihaela Rădulescu.

Cătălina Isopescu a fost fiica prezentatorului tv Emanuel Isopescu, cel care a murit în urmă cu un an. Ea a fost celebră la finalul anilor 90 datorită activității sale în modă. Ea avea doar 49 de ani și era împreună cu actorul Oltin Hurezeanu, cel care a participat la Exatlon. El a transmis un mesaj emoționant la moartea iubitei sale.

”Nu e soare de când ai plecat”, a scris el, alături de o fotografie cu Cătălina Isopescu.

Și Mihaela Rădulescu a reacționat la moartea vedetei, postând un mesaj alături de câteva fotografii cu modelul.

„Cătălina Isopescu… vibe-ul ei a fost…complet propriu, original. Felul ei de a fi nu-mi amintește de nimeni altcineva. Dumnezeu să te odihnească!”, a scris prezentatoarea alături de imagini.

„ Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă.

M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri.  În lacrimi trecând prin imaginile mele cu ea. Era un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Și îi sunt recunoscătoare din atâtea motive. Odihneste-te in pace prietena mea, Catalina Isopescu”, a scris și jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu

Cum arăta Cătălina Isopescu, înainte să moară

Celebrul model suferea de o boală gravă, motiv pentru care a și murit. În ultimii ani de viață, Cătălina Isopescu începuse să se degradeze. Ea a slăbit foarte mult, iar părul i s-a rărit. Fotografiile cu ea de dinainte să moară arată cât de mult s-a schimbat în ultimii ani.

Vedeta a postat câteva fotografii, care arătau cât de tare a slăbit și cât de mult starea ei s-a degradat, pe parcursul anilor. Dintr-o femeie misterioasă și cu trăsături superbe, Cătălina Isopescu a ajuns să aibă trăsături ascuțite, din cauza kilogramelor pierdute.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro