Cătălin Moroșanu, scandal cu o vedetă la Survivor 2021. A făcut-o de râs, toată România a aflat asta

Cătălin Moroșanu, scandal cu o vedetă la Survivor 2021. A făcut-o de râs, toată România a aflat asta
Cătălin Moroșanu, scandal cu o vedetă la Survivor 2021

Chiar dacă ediția trecută Faimoșii au câștigat primul joc de imunitate din această săptămână, armonia și liniștea în echipa roșie se lasă așteptate. Orgoliile ar fi de vină, căci toți sunt persoane publice, admite Cătălin Moroșanu, care, chiar dacă pare să fie liderul grupului, nu reușește să-i facă să funcționeze împreună. Tensiunile îi fac această misiune imposibilă. Una dintre vedetele cu care a intrat în conflict.

Scandal la Survivor 2021. Tensiuni în echipa Faimoșilor. Cătălin Moroșanu intră în conflict cu o vedetă

Cătălin Moroșanu a izbucnit la adresa Alexandrei Stan, după ce cântăreața s-a plâns că fetele din echipa Faimoșilor nu sunt luate în serios, problemă ce datează aproape de la începutul competiției. Luptătorul a fost surprins de remarca vedetei, strigând către ea: „Tu mereu comentezi. Taci din gură”. Moroșanu nu este primul membru al echipei roșii care intră într-un conflict cu solista. Și cântăreții Zannidache și Culiță Sterp au făcut-o.

Moroșanu, ieșire necontrolată

Săptămâna precedentă, lupta pentru recompensă a adus furtuna în echipa Faimoșilor. Cătălin Moroșanu s-a enervat și s-a năpustit asupra colegelor sale Roxana Nemeș și Alexandra Stan. Luptătorul nu a acceptat faptul că cele două trag echipa în jos din punct de vedere sportiv și, furios că vor pierde, a sărit la gâtul Roxanei Nemeș. Mai mult, fetele din echipa vedetelor îi acuză pe băieți că sunt misogini.

„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, spune Alexandra Stan, cu ochii în lacrimi.

După ieșirea Amnei din competiție, lucrurile au început să fie din ce în ce mai tensionate în echipă fiindcă toți se așteptau ca odată eliminată ”veriga slabă”, considerând despre cântăreață că nu este potrivită pentru această provocare, va ieși soarele. Faimoșii au continuat să plece deconcentrați pe traseu, nereușind să-și pună la punct o strategie pentru a reuși.

Au întâlnit câștigul de două ediții încoace, după ce s-au luptat cu războinicii pe platforma suspendată, când au câștigat la un scor răvășitor, și în cea mai recentă dispută, cea pentru imunitate, unde tactica proastă a rivalilor le-a făcut munca mai ușoară.