Cătălin Măruță și-a întrebat soția dacă nu îi e ciudă pe Delia. Răspunsul dat de Andra e genial VIDEO

Cătălin Măruță și-a întrebat soția dacă nu îi e ciudă pe Delia. Răspunsul dat de Andra e genial VIDEO
Cătălin Măruță și-a întrebat soția dacă nu este invidioasă pe Delia

Cătălin Măruță a ridicat-o la fileu și și-a întrebat soția dacă nu cumva este invidioasă pe Delia. Fanii au fost surprinși de acest lucru. Iată că răspuns a oferit cântăreața și ce a spus despre colega sa de breaslă?

Cătălin Măruță și-a întrebat soția dacă nu este geloasă pe succesul Deliei

Unul din cele mai cunoscute, iubite și longevive cupluri de la noi își trăiește povestea de iubire fără rețineri sub privirile internetului. Aceștia chiar și-au asumat atât de tare statutul de vedete încât și-au implicat și copiii în calea aleasă de ei.

Juratul de la „Românii au talent” a fost invitat la podcast-ul lui Mihai Morar unde a oferit mai multe detalii pe care fanii nu le știau. Artista a mărturisit cum decurg lucrurile în domeniul în care activează încă din adolescență, menționând că a început să aibă succes după ce Adrian Minune i-a recomandat-o lui Costi Ioniță care i-a făcut primul album.

Tânăra avea să cunoască succesul cu piesa „În noapte mă trezesc”, ulterior totul a mers pe bandă rulantă datorită muncii și talentului său. Iată că acum se bucură de atenția a milioane de fani și de un succes pe care nimeni nu poate să-l conteste.

Cu toate astea, a mărturisit că victoria în trending-ul muzicii românești i-a trecut de câteva ori pe lângă ureche, aceasta refuzând melodii care au ajuns #1 purtate pe glasurile altor artiși.

Cătălin Măruță a știut în tot acest timp și a întrebat-o în discuțiile purtate acasă cu soția dacă nu îi este ciudă de faptul că a refuzat ceva ce a ajuns la inimile oamenilor și care îi putea pune încă o piatră veritabilă în dreptul carierei sale. Andra i-a declarat lui Mihai Morar pe canalul său de YouTube că face mereu ceea ce simte, iar dacă nu simte că o piesă e a ei atunci caută altceva.

„Mi s-a întâmplat de două ori să refuz piese şi să aibă mare succes. Prima a fost o melodie care a ajuns la JO, iar a doua „Pe aripi de vânt”. Delia a avut un succes uriaş cu ea. Cătălin chiar m-a întrebat dacă nu mi-e ciudă, dar nu am simţit asta niciodată. Mie nu mi-au plăcut piesele alea, parcă nu mi se potriveau. Nu pot decât să mă bucur”
Andra

Cine este cea mai importantă persoană din viața artistei?

„Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd. În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții”
Andra

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI