13 ian. 2023 | 12:15

Cătălin Măruță nu este singurul care se confruntă cu probleme de sănătate. A dat din casă și a spus ce a pățit Andra! Nimeni nu știa asta

Monden
Cătălin Măruță nu este singurul care se confruntă cu probleme de sănătate. A dat din casă și a spus ce a pățit Andra! Nimeni nu știa asta

În urmă cu o zi, Cătălin Măruță a suferit o intervenție chirurgicală la un spital din Capitală. După operație, prezentatorul de la PRO TV a stat de vorbă cu fanii lui și le-a dezvăluit cum a decurs totul. În plus, el a recunoscut public că și soția lui, Andra, a avut anumite probleme de sănătate, la finalul lui 2022.

Cătălin Măruță nu este singurul care se confruntă cu probleme de sănătate. Andra a fost și ea internată în spital

Cătălin Măruță a suferit o intervenție chirurgicală, joi, 12 ianuarie. El a ajuns pe masa de operație din cauza unor ligamente încrucișate la genunchi. Alături de el a stat chiar soția lui, Andra, care se pare că nici ea nu stă foarte bine la capitolul sănătate.

Prezentatorul de la PRO TV a spus că artista a ajuns la spital în luna decembrie, înainte de spectacolul de la Opera Română. Deși solista nu a vorbit nimic despre aceste probleme, Măruță a dat din casă și a spus că Andra a stat internată câteva zile, până s-a pus pe picioare. În video-ul postat pe Instagram, vedeta de la PRO TV vorbea de zor despre problemele de sănătate ale soției lui, în timp ce Andra încerca să-l convingă să fie mai discret cu ce declară.

„Ce credeți? Am asistentă și nu orice asistentă. Rămâne toată noaptea. Mă înnebunește să beau apă, dacă n-am băut 2 litri de apă. Ea este asistenta mea personală cu care nu mă înțeleg, mă pune să beau apă non-stop. Dar vreau să vă spun ceva, poate, un lucru pe care nu l-am mai spus. Faptul că înainte de Opera Română altcineva a stat în spital.

Cu două zile înainte de concertul de la operă când toată lumea… Este vorba că și noi, ca și voi, de foarte multe ori, trecem prin aceleași situații, despre Andra cum a stat ea pe patul de spital înainte de concertele de operă când toată lumea nu știa ce se întâmplă. Mă rog…”, a mărturisit Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Cum se simte prezentatorul de la PRO TV

Operația de refacere a ligamentelor încrucișate rupte a lui Cătălin Măruță a fost un real succes. Prezentatorul de la PRO TV a postat un clip pe Instastories, în urmă cu puțin timp, povestindu-le prietenilor săi virtuali că totul a decurs ca la carte.

„Gata, pacientul a supraviețuit (n.r. – zâmbește). M-a așteptat și asistenta mea personală. (…) Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul, și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă.”, a spus acesta.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro