Cătălin Măruță dezvăluie harta copilăriei. Parcă e Waze, ține minte absolut tot

Cătălin Măruță dezvăluie harta copilăriei. Parcă e Waze, ține minte absolut tot
Copilaria lui Catalin Maruta

Fără doar și poate, Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țară. Acesta a povestit cum petrecea sărbătorile de iarnă în copilărie, descriind locul în care a crescut și punând accent pe mirosul pe care îl simțea ori de câte ori venea Crăciunul, și anume, mirosul de portocală.

Cătălin Măruță dezvăluie harta copilăriei

“Văd şi simt sărbătorile de ieri ca şi cum aş fi şi acum acolo, de câte ori ma întorc cu gândul în copilărie. Mă teleportez pur şi simplu şi stiu exact unde era perdeaua în camera bunicii mele, unde erau icoanele, unde era soba, de unde sărea motanul Costică pe mine. A rămas cu mine mirosul de portocale – ACEL MIROS, pentru ca parcă portocalele de ieri nu se simt ca cele de azi. Şi parcă văd pe şifonier bananele cumpărate verzi şi puse să se coacă. Şi ţin foarte bine minte mirosul care anunţa sărbătoarea: acela de dupa curăţenia generală, care parcă era mai curăţenie ca azi, când avem atâţia detergenţi”, a spus Cătălin Măruță pentru protv.ro.

Ce făcea Cătălin Măruță în copilărie

De asemenea, Cătălin Măruță a vorbit și  despre magia Crăciunului din copilărie.

“Un moment foarte viu în minte e cel în care chiar am simţit că există Moşu’: mă uitam pe fereastră, stateam cu nasul turtit pe sticla îngheţată şi când m-am întors, apăruseră cadourile. Am ştiut şi simţit atunci că există Moşu’. La fel îmi amintesc de momentul în care a venit tata cu un sac de cadouri şi mi-a zis că s-a întâlnit cu Moşu’ pe tren. A fost magic. Cel mai frumos cadou din acel sac era un binoclu pe care mi-l amintesc perfect”, a mai povestit vedeta, potrivit aceleiași surse.

Acesta își amintește și despre momentele în care mergea cu bunica sa din Oltenia la Biserică.

„Îmi mai amintesc de momentele în care mergeam cu bunica mea la Biserică şi văd exact unde stătea acolo. Şi simt LINIŞTEA. Şi îmi e dor să merg, ca la noi, în Oltenia, în “piţărăi”, aşa se spune. Ne strângeam toţi copiii şi bătrânii satului şi luam casele la rând, la colindat. Şi eram toţi la întrecere, cine umple mai repede sacul. Și îmi lipsesc brazii copilăriei, în care puneam bomboane din care râmânea doar ambalajul agăţat, pentru că ciocolata o mâncam, şi vata pe care o puneam ca să pară pomul nins”, mărturisea prezentatorul tv pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI