Mihai Bendeac a fost părăsit chiar înainte de Crăciun. Vedeta are interzis, nu îl mai poate vedea deloc

Mihai Bendeac a fost părăsit chiar înainte de Crăciun. Vedeta are interzis, nu îl mai poate vedea deloc
Mihai Bendeac, părăsit de amicul său chiar înainte de Crăciun

Ies la iveală noi detalii picante legate de viața lui Flick, după decizia de a-și scurta lista de prieteni, însurătoarea împingându-l să facă asta, după cum spun unele surse. Printre victimele colaterale se numără și Mihai Bendeac. După ce prezentatorul a rupt legătura cu Răzvan Popescu, cel alături de care făcea un cuplu de excepție atât la radio, cât și în alte proiecte, l-a părăsit și pe actor, cel de care îl vedeam apropiat adesea în timpul liber.

Mihai Bendeac, părăsit de Flick. Soția ar fi decis

Flicea Sebastian Andrei, cunoscut în spațiul public drept ”Flick” sau ”Domnul Rimă”, s-ar fi îndepărtat de doi dintre cei mai buni prieteni, la scurt timp după ce s-a căsătorit. Prima dată s-a scris despre sfârșitul amiciției lui cu Răzvan Popescu, cel alături de care forma un cuplu de răsunet la Radio ZU.

Totul s-ar fi întâmplat după ce prezentatorii ar fi fost protagoniștii unor momente de o tensiune maximă. În plus, Flick ar fi refuzat să participe la campania organizată anual de Radio Zu, ”Orașul Faptelor Bune”. Acesta și-ar fi semnat și demisia de la radioul prin care a cunoscut faima.

Cea care ar fi contribuit la această decizie ar fi fost Denisa Hodișan, soția Domnului Rimă, care i-ar fi interzis soțului să-l mai aibă aproape pe Răzvan Popescu.

„S-a terminat cu Flick și Popescu la radio! Flick și-a dat demisia, după ce soția nu l-ar fi lăsat să mai lipsească de acasă. Tot din cauza ei se pare că nu a participat anul acesta la «Orașul Faptelor Bune». Flick s-a schimbat total după ce s-a căsătorit”, a dezvăluit o sursă din anturajul prezentatorului.

Și Speak a ieșit de la inima lui 

Acum, despre prietenia lui cu Mihai Bendeac se aud aceleași zvonuri. Acesta își petrecea mult timp în compania actorului, dar și a cântărețului Speak, care, de asemenea, a ieșit de la inima lui Flick.

„De când s-a cuplat cu Denisa, Flick nu a mai fost văzut în compania lui Mihai Bendeac și a lui Speak. Înainte erau de nedespărțit. Se pare că soția i-a interzis să se mai vadă cu anumite persoane. Lucrul acesta pare să fie extrem de evident, de la o zi la alta.

Nu-i de mirare că s-a certat cu Răzvan Popescu. În ultima perioadă, ea îl însoțea și la radio, lucru care se pare că a deranjat anumite persoane și de aici ar fi pornit anumite certuri”, au declarat surse apropiate prezentatorului pentru CanCan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI