Cătălin Măruță, dat de gol la Românii au Talent. Andra nu se va bucura după dezvăluirea asta

Cătălin Măruță, dat de gol la Românii au Talent. Andra nu se va bucura după dezvăluirea asta
Un concurent de la Românii au talent a făcut o dezvăluire despre Cătălin Măruță. Andra a surâs

Constantin Garbiș, sau pentru vamaioți Jaguarul, a fost de-a lungul vremii o prezență cel puțin surprinzătoare în cadrul mai multor emisiuni de talente din țară. După ”Vocea României”, bărbatul a venit pentru a-i bucura cu talentul și dăruirea sa și pe jurații ”Românii au talent”. Ca niciodată, mai în largul său pe această scenă și vocal chiar și în fața ”păpușarilor” acestui show, a făcut o dezvăluire despre o mai veche întâlnire cu Cătălin Măruță. În glumă, a fost oprit de Pavel Bartoș, pentru a nu i se aduce reproșuri acasă, din partea Andrei.

Constantin Garbiș, pe punctul de a strica apele în familia Măruță. L-a dat de gol pe Cătălin la ”Români au talent”. Andra a surâs cu bănuială

Constantin Garbiș, în vârstă de 64 de ani, profesor de canto, cunoscut ca Jaguarul, este un rocker cunoscut în România, dar în special în casa sa, Vama Veche, unde le cântă turiștilor cu mare plăcere. De asemenea, cântă și românilor care nu au ocazia să-l întâlnească, pe sticlă, atunci când îi vine în minte să participe la diferite emisiuni muzicale. Ediția 20 ”Românii au talent” l-a avut ca participant. Singur, doar cu o chitară și un scaun, a interpretat melodia ”Drumurile noastre” a lui Dan Spătaru.

Însă, înainte de a cânta, a făcut cunoștință cu fiecare jurat, prezentându-și fie gratitudinea față de ei, fie câte o amintire. În cel din urmă caz s-a încadrat Andra, pe care chiar dacă acesta nu o cunoștea personal i-a transmis că îl știe pe soțul Măruță, cu care s-a întâlnit în Vamă.

  • Constantin Garbiș: „E prima dată când vă văd live, doamna Andra. Cu Măruță ne-am distrat la Vama Veche.”
  • Pavel Batoș: „Nu spune, nu spune, că după aia îi scoate ochii acasă.”
  • Andi Moisescu: „Nu trebuia să spui, omule, că el a zis acasă că se duce la Techirghiol, la Băi.”
  • Constantin Garbiș: „Atunci, în fine. Haideți, e prea multă vorbă.” 

A primit patru de ”Da” 

Andi Moisescu: „Ce voi, băi, băiatule! Ce timbru! Bună treabă! Ești mai mult decât toate, ești parte din istoria de la Vama Veche, ești un spirit.”

Florin Călinescu: „Jaguare, aici Taurul. Doresc să încep comentariile pentru că am simțit, așa, fiind din același leandru, că facem parte din aceeași generație. Ăsta este spiritul pe care întotdeauna îl salut. Bravo, respect. Ești, peste artist și toate cele, ești un spirit.”

A.M: „Ne vedem cu patru de DA.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI