Cătălin Măruță a primit fatala de la Romică Țociu. Are legătură cu Dan Negru

Cătălin Măruță a primit fatala de la Romică Țociu. Are legătură cu Dan Negru
Cătălin Măruță a primit fatala de la Romică Țociu

Prezentatorul Cătălin Măruță a primit fatala de la Romică Țociu. Fiind azi ziua de naștere a îndrăgitului actor, prezentatorul a ținut să îi ureze „La mulți ani” lui Romică Țociu, astfel că el l-a apelat video, spre bucuria actorului. Doar că prezentatorul a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută, în momentul în care Romică Țociu i-a explicat de ce Măruță nu va avea niciodată spectacole de prezentat în zona Iașului.

Cătălin Măruță a primit fatala de la Romică Țociu

Cătălin Măruță l-a sunat în direct pe Romică Țociu, care azi, 5 ianuarie, a împlinit vârsta de 60 de ani, iar dialogul de început a decurs astfel:

„N-ai prins acolo la Iaşi, acolo e Dan Negru şef. Nu prezinţi tu la Iaşi, n-ai cum”, i-a spus Romică Țociu lui Cătălin Măruță.

Am înțeles”, i-a răspuns Cătălin Măruță.

Romica Țociu a dezvăluit și ce surpriză mare i-a făcut fiica sa, Daria. Actorul a spus că Daria i-a făcut o mare surpriză, trecând de examenul auto, cea de-a doua probă. Totodată, Romică Țociu a mai spus mâine va pleca alături de Cornel Palade într-un turneu, în America.

„Plecăm de dimineață în America. Primul spectacol îl avem la New York, apoi în Atlanta, apoi în Miami, apoi în Las Vegas, în Philadelphia. Daria, fiica mea, a luat sala, astăzi am tot căutat-o prin casa, o sun și ea îmi zice că e la școala. Când a venit, am aflat că azi a luat și traseul, iar de azi, Daria are permis auto”, a mai spus comediantul.

Reacția lui Romică Țociu despre faptul că Cornel Palade s-a apucat de cântat

De asemenea, i-a mulțumit lui Cătălin Măruță pentru urări și pentru faptul că l-a invitat la podcastul său, Acasă La Măruță.

„După podcastul tău, pot să spun ca te iubesc. Atât de multă lume m-a sunat și mi-a zis că atât de frumos a fost și de emoționant, și îți mulțumim mult de tot”, a spus Romică Țociu.

Se știe că, anul trecut Cornel Palade, colegul lui Romică Țociu, le-a pregătit de ceva timp o surpriză fanilor, înregistrând un album.

„Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume.

La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor.

Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!”, spunea Cornel Palade, pentru Playtech.ro, în urmă cu ceva timp.

Despre faptul că Cornel Palade s-a apucat și de cântat, Romică Țociu i-a rugat pe ceilalți artiști „nu fie geloși pe Palade” că și el cântă.