Cătălin Botezatu nu își dorește să se căsătorească. Ce s-a întâmplat cu toate femeile geloase din viața lui: „Imediat!” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
02 05. 2023

Fără doar și poate, este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Gândul de a avea o relație serioasă este însă departe de el. Chiar dacă femeile roiesc în jurul lui, Cătălin Botezatu nu își dorește să se căsătorească. Creatorul de modă ne-a oferit toate detaliile despre viața personală, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Regele modei nu își dorește o relație stabilă

Are 56 de ani, dar pare că este același bărbat, de 30 de ani. Nu e de mirare că este curtat de atât de multe femei. Regele modei a ales însă viața profesională, în detrimentul vieții personale. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Cătălin Botezatu ne-a mărturisit de ce nu își dorește o relație stabilă. Ne-a vorbit și despre femeile geloase care au fost în viața lui.

Playtech: Ai ales viața profesională, în loc de viața personală, și ai făcut acest sacrificiu pentru visul tău. Cât de greu ți-a fost să accepți să nu ai deloc o viață personală, să nu ai o relație stabilă?

Cătălin Botezatu: E o alegere pe care o fac oamenii profesioniști. Nu stau singur. Sunt înconjurat de lume, de prieteni, de iubite, dar nu stau singur niciodată!

Cătălin Botezatu nu își dorește să se căsătorească

Playtech: Nu îți dorești o relație stabilă?

Cătălin Botezatu: Niciodată! Nu sunt adeptul căsniciei. Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt? Nu!

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu și-a scris testamentul deja. Surpriză: cine va moșteni afacerile sale

Playtech: Ai întâlnit femei geloase?

Cătălin Botezatu: Da, am întâlnit și le-am eliminat imediat din viața mea! Mă simt bine cum sunt. Dacă vreau, îmi iau din natură, ce vreau, când vreau, la orice oră vreau, deocamdată, pot!

Video: Daniel Bălan