Cătălin Botezatu, noi informații după ce a apărut vestea că e în stare gravă. Ce se întâmplă la spital

Cătălin Botezatu, noi informații după ce a apărut vestea că e în stare gravă. Ce se întâmplă la spital
Noi informații despre starea de sănătate a lui Cătălăin Botezatu

Fanii lui Cătălin Botezatu au rămas extrem de îngrijorați cu privire la starea lui de sănătate. Numeroase zvonuri apărute imediat după internarea sa într-un spital din Turcia susțineau că designer-ul se simte rău, iar că starea lui s-ar degrada. Monica Vlad, o bună prietenă a vedetei a făcut lumină în acestă situația. Ce se întâmplă în spital și cum se simte, de fapt, juratul de la „Bravo, ai stil”?

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu

Nu cu mult timp în urmă, vestea că Botezatu a ajuns în stare gravă la spital și că a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență a șocat lumea mondenă. Cunoscutul designer a speriat pe toată lumea în momentul în care s-a lăsat imortalizat de camerele de luat vederi, în cadrul unui interviu. Acesta era conectat la diverse aparate care îl monitorizau și avea pe abdomen o tăietură extrem de mare.

Vedeta se află în continuare internat în Turcia, loc în care a ales să se opreze, continuând ședințele de chimioterapie hipertermică intraperitoneală. Monica Vlad, prietena sa bună, a susținut că zvonurile privind starea de sănătate a vedetei au fost exagerate și departe de adevăr. Mai mult decât atât, designer-ul se simte destul de bine acum, semn că reacționează bine la tratament.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Cum se simte, de fapt, acesta?
Noi informații despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Cum se simte, de fapt, acesta?

„Să nu mai panicăm cunoscuții lui”

„În urma telefoanelor primite am înțeles că circulă o știre despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu știu de unde a apărut știrea și care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asaltat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!”
Monica Vlad

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI