Cătălin Botezatu e disperat. Ce îi lipsește designerului acum: ”Banii n-au valoare”

Cătălin Botezatu e disperat. Ce îi lipsește designerului acum: ”Banii n-au valoare”
De ce e disperat Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu este un bărbat singur în aceste momente, dar creatorul de modă a spus că ar renunța la toată faima și la toți banii pentru iubire.

Cătălin Botezatu e disperat

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, dar în prezent creatorul de modă este tot singur, dar deschis pentru o nouă relație.

Creatorul de modă a mărturisit că ar renunța la tot, la bani și faimă, numai să aibă parte de iubire, dar a mai spus că într-adevăr banii sunt uneori necesari, mai ales în chestiuni importante precum sănătatea.

”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii…”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

În plus, Cătălin Botezatu a fost întrebat și dacă de-a lungul timpului în viața lui a avut parte de iubiri de o vară, iar răspunsul acestuia a fost afirmativ, dar acesta își dorește acum o relație stabilă.

”Am avut da, toți consumăm o iubire de o vară, dar unii poate rămân cu ea pentru mai mult timp, eu am depășit faza aia a iubirii de o vară, îmi doresc stabilitate”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Cătălin Botezatu s-a luptat cu cancerul

Amintim că designerul Cătălin Botezatu a trecut prin momente extrem de grele în urmă cu ceva timp, când a primit diagnosticul de cancer. El s-a luptat cu boala, iar după mai multe intervenții, acesta a reușit să o învingă.

În moment, starea sa de sănătate este una bună și are plănuită și o vacanță în această vară, cu destinația Coasta de Azur sau Bora Bora.

Cât timp a fost bolnav, Cătălin Botezatu a vrut să își protejeze familia, astfel că el nu i-a spus mamei sale despre operația prin care avea să treacă. Abia după ce totul a decurs cu bine, mama designerului avea să afle totul:

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă”, a povestit recent designerul Cătălin Botezatu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI