Cătălin Botezatu, din nou la spital. Ce se întâmplă cu designerul, după operația din Turcia

Cătălin Botezatu, din nou la spital. Ce se întâmplă cu designerul, după operația din Turcia
Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce a pățit designer-ul acum?

Cătălin Botezatu are din nou probleme de sănătate! Ce se întâmplă acum cu celebra vedetă? Acesta le-a recunoscut fanilor că are dureri incredibile și că îl chinuie groaznic.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor

Cătălin Botezatu a suferit patru intervenții chirurgicale, iar acum urmează să plece din nou în Turcia. De data aceatsta, pentru investigații și tratament. Vestea că Botezatu are cancer la colon a zdruncinat vara. Vedeta de la Bravo, ai Stil a aflat totul după o banală operație de apendicită. Creatorul de modă a plecat imediat în Turcia, la o clinică privată, unde a fost supus unei intervenții majore de axtirpare a tumorei. Din nefericire, acesta nu a scăpat doar cu o operație, pentru că problemele sale de sănătate erau cu mult mai grave. La scurt timp, a mai suferit încă alte trei intervenții, toate pe burtă.

”Prima intervenție a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate, iar celelalte au fost și ele destul de dure pentru organism. Din fericire, tumora a fost îndepărtată”, au spus specialiștii atunci. Nu a mai durat mult și Bote s-a simțit din nou bine, pe picioarele lui și cu pozitivitatea alături de el și-a continuat drumul. După câteva săptămâni însă, a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vizitele la turci se pare că nu vor înceta cât de curând.

Câtâlin Botezatu, din nou pe mâna medicilor
Câtâlin Botezatu, din nou pe mâna medicilor

„Trebuie să am grijă de sănătatea mea”

„Eu mă simt bine acum, am putut să îmi fac nu mai puțin de nouă prezentări de la revenirea în țară. Cu toate acestea, trebuie să am grijă de sănătatea mea și să țin cont de ce spun doctorii. Din acest motiv, peste două săptămâni, trebuie să mă duc la clinică pentru o nouă rundă de investigații și tratamente la colon. Sper ca totul să fie OK, întrucât chiar simt că am depășit momentele grele”
Cătălin Botezatu (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI