Cătălin Botezatu, desființat de o vedetă de la Bravo, ai stil. Nu credea că e posibil să-i spună asta

Cătălin Botezatu, desființat de o vedetă de la Bravo, ai stil. Nu credea că e posibil să-i spună asta
Cătălin Botezatu, desființat de o finalistă ”Bravo, ai stil”. Concurenta s-a simțit nedreptățită

Cătălin Botezatu a iscat multe conflicte de-a lungul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ba că ajută unele concurente în a le compune ținutele, ba că are favorite ori chiar că este nedrept, abordând o atitudine nepotrivită unor situații care nu cereau acest lucru. Deși concursul de la Kanal D și-a ales câștigătoarea, anume Alexandra Ungureanu, tot ar mai fi de făcut unele comentarii. De această dată, întrebările au venit de la fani, iar la ele a răspuns Theo Rose, în cadrul unui vlog postat pe contul de Youtube. Vedeta a creionat podiumul pentru cei trei jurați ai show-ului, făcând adăugiri în ceea ce-l privește pe designer.

”Bravo, ai stil” s-a terminat, comentariile, în schimb, nu. Theo Rose l-a luat la rost pe Cătălin Botezatu

„Maurice Munteanu locul 1, Raluca Bădulescu locul 1 și Cătălin Botezatu locul 3. Maurice Munteanu e un om cu cunoștințe nu doar în modă, de toate felurile, ne-a copleșit acolo, cu câtă cultură are omul acesta. E un om minunat despre care nu pot să spun decât de bine. Și pe Raluca Bădulescu aș fi pus-o tot pe locul 1, dar a trebuit să-i clasez. Pe Raluca Bădulescu o iubesc extraordinar de tare. Între noi două o să fie întotdeauna o legătură, iar despre Cătălin Botezatu să nu mă întrebi nimic”, a mărturisit Theo Rose, răzând.

Tatăl artistei, furios pe designer 

Cântăreața și-a adus aminte și de o întâmplare amuzantă cu tatăl ei, petrecută în urma unei ediții ”Bravo, ai stil” în care ea a fost discreditată din nou de designer.

Tata, îți dai seama se uită la televizor. Eu am înțeles că poate nu i-o fi plăcut cum m-am descurcat eu în emisiune lui Cătălin, poate nu știu ce…n-am nimic, că nu trebuie să mă placă toată lumea. Știm deja…dar gândește-te la tata. Tată de fată se uită la o emisiune și-l vede pe ăla cum zice: Să știi că nu ești cine știe ce și dacă ești doar talentată, n-ai făcut nimic și ești și urâțică, mi-a zis o dată …

Și gândește-te acum la tata, tată de fată orgolios, gelos, se uită la tv și vede pe unu că-i zice așa. Ia fii atent, mă duc acasă o dată și zice tata: Făi, să-i zici lui Botezatu ăla că mi-am comandat trei perechi de chiloți de la el doar ca să mă c*c în ei”, a mai povestit solista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI