Cătălin Botezatu, decizie radicală după ce a renunțat la Bravo, ai stil! A pus piciorul în prag

de: Ana Chivu
30 07. 2021

Cătălin Botezatu și-a luat fanii prin surprindere. Telespectatorii emisiunii ‘Bravo, ai stil’ abia așteptau să-l revadă în cadrul noului sezon care cu siguranță va fi incendiar, dar iată că designer-ul nu se întoarce în proiect. Ce decizie radicală a luat vedeta acum?

Cătălin Botezatu și-a schimbat viața. Ce decizii radicale a luat designer-ul?

Cătălin Botezatu e pus pe schimbări, iar fanii sunt cu atât mai mult luați prin surprindere după ce vedeta și-a anunțat retragerea din proiectul celebru de la Kanal D. Designer-ul a hotărât că este timpul să facă modificări majore în viața sa, iar acum mărturisește sincer că unii oameni care i-au fost alături l-au dezamăgit groaznic.

Cel din urmă a recunoscut că a pierdut prieteni foarte dragi, iar acum a rămas cu un grup mic de persoane în care să se încreadă și cu care să povestească. Bărbatul a mărturisit că și-a dat seama că uneori a fost folosit datorită notorietății sale și a puterii financiare:

‘Am pierdut prieteni dragi, am făcut o selecție mai dură a lor. În ultimele luni, am hotărât să iau pauze mari de la a petrece timpul cu oameni dragi pentru că mi-am dat seama că uneori sunt folosit și prietenia dintre mine și aceștia nu este întotdeauna sinceră.’

Cătălin Botezatu a declarat că nu mai este la fel de permisiv și că nu mai suportă ascunzișurile și minciuna, lucru pentru care cercurile pe care le frecventează s-au micșorat considerabil.

„Nu este vorba de egoism, încerc să-mi pun în ordine viața”

„Nu mai sunt atât de permisiv, nu mai suport minciuna, ipocrizia și am făcut o selecție foarte dură în anturajul meu, în cercul meu de prieteni. Îmi asum în continuare să mai pierd oameni dragi, nu este vorba de egoism, încerc să-mi pun în ordine viața.

Oamenii sinceri, simpli, care nu sunt ipocriți și care îți spun adevărul în față, chiar dacă este ceva mai delicat pentru mine. Apreciez oamenii dezinteresați, onești, cu simțul umorului și al aventurii”
Cătălin Botezatu (Sursa: spynews.ro)

Deisgur că fanii vedetei nu au de ce să-și facă griji în dreptul prieteniei sale cu Raluca Bădulescu. Cei doi au fost colegi la masa juriului în cadrul show-ului de modă și continuă să fie prezenți la o rubrică aspră de la ‘Teo Show’.

În timpul acesta se postează împreună la fel de des ca înainte și își petrec timpul alături de cei dragi și familie, așa că e clar că relația dintre ei nu a suferit modificări de niciun fel.