Cătălin Botezatu, colaborare de zile mari cu Kim Kardashian: ‘Au fost foarte impresionați’

În plină pandemie de coronavirus, Cătălin Botezatu a dat lovitura în carieră! Celebrul designer român a făcut un anunț de zile mari: va colabora cu diva de la Hollywood, Kim Kardashian. Este un mega-succes pentru vedeta noastră, în condițiile în care toți creatorii de modă ai lumii vor să atragă atenția frumoasei americane cu forme voluptoase. Ce dezvăluie Botezatu despre colaborarea de zile mari cu Kardashian.

Bote a dat lovitura în afaceri

Bote a dat, din nou, lovitura pe plan profesional. După numeroasele probleme de sănătate, iată că a răsărit soarele și pe strada designer-ului român. Recent, vedeta a dezvăluit că va ajunge să colaboreze cu Kim Kardashian, diva de la Hollywood cu o avere de peste 1 miliard de dolari și fani în toată lumea. Cătălin Botezatu a tras lozul câștigător, în condițiile în care această nouă afacere îi poate umple substanțial buzunarele cu bani. Deși este conștient că implică multă muncă, bărbatul este foarte încântat de noile oportunități profesionale.

Cătălin Botezatu și Kim Kardashian colaborează pe plan profesional, după ce creatorul de modă român a intrat în lumea bună de la Hollywood. Destinul l-a adus în același loc cu echipa divei. Iată ce pregătește designer-ul nostru alături de vedeta internațională.

Creatorul de modă se învârte în cercuri selecte. Cum a ajuns să colaboreze cu Kim Kardashian

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a participat recent la un eveniment la care era prezent și stuff-ul lui Kim Kardashian. Bote s-a făcut repede remarcat de echipa divei americane, cu care va începe o frumoasă colaborare.

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit SpyNews.

Cătălin Botezatu este în cea mai bună formă a vieții sale

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Bote, bărbatul se simte excelent! Vedeta spune că acum este în cea mai bună formă a vieții sale și că are un secret care-i ajută organismul să facă față perioadelor extenuante. Din când în când, merge la spital pentru un ”molotov” de vitamine.

”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai merg la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a dezvăluit celebrul creator de modă român, liniștindu-și astfel fanii care erau îngrijorați pentru sănătatea lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI