Cătălin Botezatu a făcut un nou control, după ce a fost operat. Ce veşti a primit de la medici

de: Andrei Simion
29 09. 2019

Cătălin Botezatu a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală dificilă. Într-o postare pe contul personal de Instagram, creatorul de modă a anunțat că a fost la un nou control medical și a oferit detalii despre starea lui de sănătate.

Cătălin Botezatu a făcut un anunț cu privire la starea sa de sănătate

„Vă doresc un weekend liniștit!? În ceea ce mă privește, îmi revin încet dar sigur, am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat”, a scris Cătălin Botezatu pe rețeaua de socializare.


Creatorul de modă a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia, după ce a fost depistat cu o tumoră extrem de rară la colon. Medicii i-au pus diagnosticul după ce l-au supus unui control amănunțit. Acesta a fost operat de urgență pe data de 6 septembrie.

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a declarat o persoană din anturajul designerului.