Cătălin Botezatu a făcut o mărturisire șocantă: ”Da, voiau să mă omoare, la propriu”

Cătălin Botezatu a făcut o mărturisire șocantă: ”Da, voiau să mă omoare, la propriu”
Catalin Botezatu a facut o marturisire socanta ”Da, voiau sa ma omoare, la propriu”

Cătălin Botezatu este un designer român celebru care, de-a lungul timpului, a stârnit atât aplauze, cât și controverse. Este faimos, milionar, apreciat pentru munca depusă în creațiile sale vestimentare și râvnit de reprezentantele sexului frumos. Cu toate acestea, problemele de sănătate nu l-au ocolit pe celebrul creator de modă, care nu doar o dată a ajuns pe masa de operație. Recent, Bote a dezvăluit cine a vrut să-l omoare!

Cătălin Botezatu face dezvăluiri șocante despre el

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că faima lui Cătălin Botezatu a trecut de granițele României. Designer-ul român se bucură de aprecieri în toată lumea, iar ținutele sale vestimentare sunt vândute ca pâinea caldă. Celebritatea i-a adus și dușmani lui Cătălin Botezatu. Dezvăluirea vedetei a fost făcută în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Bote este noul invitat de la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Creatorul de modă a acceptat provocarea de a răspunde unor întrebări mai puțin comode despre viața sa personală și din carieră. În discuție s-a adus vorba de Anamaria Prodan, cămătari și minciuni.

„A încercat Anamaria Prodan să-ți cumpere votul la „Bravo, ai stil?”, „Ai mințit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”, „Ți-a fost pusă viața în pericol din cauza cămătarilor?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care Cătălin Botezatu va trebui să răspundă.

Cine i-a vrut moartea

La cea din urmă întrebare, fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil” a făcut o mărturisire de-a dreptul șocantă! Celebrul creator de modă a dezvăluit că au existat persoane care i-au dorit moartea.

„Da, voiau să mă omoare, la proriu”, a recunoscut Bote în emisiunea lui Denise Rifai.

Tot în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, designer-ul a mai fost întrebat dacă a fost abuzat în închisoare sau dacă iubește.

„Ai fost abuzat în închisoare?”, „Care a fost cel mai bun rol pe care l-ai jucat în viață?”, „Iubești?”, mai sunt câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va adresa celebrului creator de modă Cătălin Botezatu.

O întrebare l-a pus în dificultate pe designer

Una dintre întrebările incomode ale lui Denise Rifai îl va face pe Bote să-și stăpânească greu lacrimile.

„Ți-a fost vreodată rușine de alegerile făcute?”, este întrebarea adresată de Denise Rifai.

„Uneori mă simt neputincios…”, a răspuns fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil”, potrivit Wowbiz.

Ediția incendiară cu invitatul Cătălin Botezatu va putea fi urmărită duminica aceasta, de la ora 22:30.

Bote va colabora cu Kim Kardashian

Recent, Cătălin Botezatu a anunțat că pregătește o colaborare de zile mari cu echipa lui Kim Kardashian.

„I-am cunoscut pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni, pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a precizat creatorul de modă la o emisiune TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe