Cătălin Botezatu a avut covid-19. Prin ce a trecut după ce a luat virusul

Cătălin Botezatu a avut covid-19. Prin ce a trecut după ce a luat virusul
Designerul este vindecat de cancer

În martie anul acesta celebrul designer Cătălin Botezatu era internat de urgență la o clinică din Turcia. Problemele grave de sănătate l-au adus la un pas de o dramă. Diagnosticul a fost unul dur, cancer la plămâni, dar în urma intervențiilor a reușit să scape. Numai că designerul parcă a fost urmărit de ghinion.

Cătălin Botezatu a fost infectat cu coronavirus

Cătălin Botezatu a fost la un pas de o tragedie. Internat de urgență la o clinică din Turcia, avea să primească un diagnostic dur. Designerul era diagonsticat cu un posibil cancer la plămâni.

După acest moment Cătălin Botezatu intra în categoria persoanelor cu risc major de infectare cu COVID. Din păcate, urmărit de ghinion, Cătălin Botezatu avea să recunoască că a fost infectat cu COVID-19, dar a avut noroc de o formă ușoară a infecției.

”Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni.

(…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.”, a povestit Cătălin Botezatu.

Designerul este vindecat de cancer

În urma intervenției rapide a medicilor de la clinica din Turcia, Cătălin Botezatu avea să scape printr-o intervenție chirurgicală. De altfel designerul avea să povestească despre asta într-o intervenție televizată.

”Alături de mine se află ca de obicei, în ultimii șapte ani de zile, Eva Pavel, consilierul internațional pe care eu l-am împrumutat sutelor de români și spun sute, că au fost sute de români care au venit aici, la Liv, și nu numai, în spitalele din Turcia prin ea și au fost ajutați. Așadar, vă țin la curent, o să vă spun cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc.

Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud. Datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, declara Cătălin Botezatu.

Acum celebrul desginer este în recuperare și se simte mult mai bine. A trecut cu bine și peste infecția cu covid și, mai spune Cătălin Botezatu, va reveni în curând pe micile ecrane, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI