Ciorba de carne de vită este des preparată de gospodine în sezonul rece, în mod deosebit datorită proprietăților sale benefice pentru sănătate. O astfel de mâncare furnizează o mulțime de lichid organismului care se confruntă cu răceală sau care are o imunitate scăzută. Știi cât trebuie să fiarbă carnea de vită ca să iasă fragedă și gustoasă? Vei fi foarte mulțumită la final.
Ciorbele și supele sunt printre cele mai comune mâncăruri gătite de gospodinele din țara noastră. Mamele și bunicile noastre aveau întotdeauna grijă ca astfel de preparate să nu lipsească de pe mese. Furnizează o mulțime de vitamine și nutrienți organismului uman. În perioada sezonului rece, sunt chiar recomandate.
Dacă ai imunitatea scăzută, o ciorbă de văcuță ar putea fi remediul perfect pentru tine. Astfel, poți să asiguri corpului doza de lichid de care are nevoie pentru a se hidrata, precum și substanțele necesare pentru a lupta împotriva bolii. Multe românce obișnuiesc să prepare astfel de feluri de mâncare când răcesc.
Ciorba de carne de vită nu este greu de gătit. Într-adevăr, necesită un timp lung de preparare, mai ales dacă bucățile de carne de vită cumpărate din magazin sunt mai bătrâne. În total, gătitul de ciorbă de vită durează trei ore. Probabil și tu te-ai întrebat cât timp trebuie să fiarbă carnea pentru a deveni fragedă. Playtech Știri îți dă răspunsul: două ore.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciorba de vită acrită cu borș este gata. O poți condimenta în funcție de preferințele pe care le ai. Se poate servi rapid, însă ai grijă să nu fie prea fierbinte. Toată lumea se va ridica mulțumită de la masă!