Cât timp rămân îți păstrează eMag produsele la easybox și ce se întâmplă dacă nu le ridici

Cât timp rămân îți păstrează eMag produsele la easybox și ce se întâmplă dacă nu le ridici
Cum iti alegi easyboxul

Dacă nu ai auzit niciodată de sistemul easybox, atunci trebuie să știi că, cel mai probabil, treci mereu pe lângă el pe stradă.

Cât tmp ai la dispoziție să îți ridici produsele de la easybox

Easybox-urile sunt niște cutiuțe amplasate în București în care eMag livrează anumite produse, fără a mai fi nevoie de curierat sau alte servicii de livrare.

Produsele comandate pot fi livrate la easybox, iar clientul are opțiunea de a plăti produsul online, sau chiar la easybox.

Sistemul este unul foarte simplu. Dacă alegi să plătești online, în momentul în care produsul se află la easybox-ul selectat de tine, vei primi un SMS cu un cod pe care trebuie să îl introduci pe ecran.

Odată pus acest cod, sistemul deblochează cutiuța în care se află produsul tău. Îl iei, închizi cutia și totul este rezolvat.

Dacă alegi să plătești la easybox, bagi pinul comenzii și faci plata cu cardul, apoi cutiuța se deschide automat.

De regulă, după ce plasezi comanda, în momentul în care produsul ajunge la easybox vei primi un mesaj care te anunță ca ți-a sosit comanda și că ai la dispoziție un anumit interval de timp pentru a o ridica.

Ce easybox să alegi

De exemplu, produsele easybox se pot ridica la orice oră din zi sau din noaptea, doar că ai la dispoziție maximum 36 de ore de la momentul sosirii mesajului, indiferent de ziua livrării în easybox.

Mai pe scurt, ai la dispoziție 3 zile pentru a îți ridica produsul, altfel el se va întoarce în depozit și în cazul în care ai plătit deja comanda, va trebui să iei legătura cu comerciantul pentru a face o nouă livrare.

Cel mai bine este să alegi un easybox care nu este amplasat într-un centru comercial. Astfel, poți ajunge la easybox oricând, fără să fii limitat de programul unui mall sau al unui centru comercial.

Reține că în momentul în care dai comanda, ai posibilitatea să îți alegi orice easybox dorești, din orice zonă a Bucureștiului.

Așadar, dacă ai unul aproape de muncă, de sala de gimnastică sau de locul în care te întâlnești des cu prietenii, îl poți alege pentru a îți livra comanda și îți va fi la îndemână și în drum, astfel încât să poți ajunge la produs în timp util.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI