Care sunt, de fapt, singurele produse pe care nu le poți returna la eMag

Care sunt, de fapt, singurele produse pe care nu le poți returna la eMag
Ce produse nu pot fi returnate la eMag

Mulți români preferă să comande de pe eMag tot felul de produse, dar ce se întâmplă în momentul în care comanda a fost greșită sau pur și simplu nu se mai potrivește cu dorințele avute în urmă cu doar câteva zile? Returul este rapid, dar există și câteva reguli cu privire la acesta.

Ce produse nu se pot returna la eMag. Toți ar trebui să știe aceste reguli

Livrarea rapidă, produsele bune și prețurile avantajoase sunt câteva dintre lucrurile ce îi atrag pe români atunci când vine vorba despre a comanda în loc de a merge în magazine. Astfel, ei salvează foarte mult timp dacă optează pentru a cumpăra din intimitatea casei.

Totuși, de multe ori, produsele primite nu se potrivesc cu nevoile, așa că se poate opta pentru retur. În timp ce majoritatea lucrurilor comandate pot fi date înapoi, există câteva ce trebuie să fie păstrate, potrivit site-ului eMag.

Spre exemplu, cardurile cadou nu pot să fie returnate. La fel se întâmplă și cu asigurările auto și rovinietele. Pot fi returnate doar polițele de asigurare ale căror date nu corespund cu cele introduse la întregistrarea comenzii.

Produse cu retur special. De ce trebuie să fie sigilate în momentul în care sunt date înapoi

Pe lângă aceste produse ce nu pot să fie returnate, mai există câteva ce pot să fie date înapoi doar prin condiții speciale. Articolele de îmbrăcăminte trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, fără să fie purtate sau să aibă pete sau rupturi.

Foliile pentru telefoane sau tablete trebuie să fie sigilate în momentul în care se optează pentru retur, altfel, ele nu pot să fie date înapoi de către client. Bineînțeles, nici produsele de îngrijire personală nu pot să fie returnate dacă au fost utilizate, testate sau desigilate.

Din această zonă cu retur special fac parte și consumabilele sanitare, iar aceste produse trebuie să fie sigilate în momentul în care sunt trimise înapoi către eMag.

Ce produse nu se pot returna în showroom. Știai acest lucru?

Bijuteriile nu se pot returna în showroom, ci doar prin curier sau easybox, iar saltelele trebuie să fie împachetate într-o folie de plastic și să nu prezinte rupturi. Când vine vorba despre electrocasnice, ele trebuie să fie curățate și igienizate pentru ca returul să fie acceptat.

Mai există câteva reguli cu privire la becuri, lanterne, prize, baterii, acumulatori, încărcătoare, prelungitoare, dar și la produsele ce fac parte din categoria de muzică și filme, birotică și papetărie, jocuri PC, jocuri pentru console sau licențe software. Ele pot să fie returnate doar dacă sunt sigilate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI