Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior. Puțini oameni se așteptau la așa ceva

Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior. Puțini oameni se așteptau la așa ceva
Cât poartă la picior Bianca Drăgușanu?

Fanii Biancăi Drăgușanu au senzația că știu toate detaliile despre ea, dar iată că le-a scăpat multora un amănunt. Celebra fostă asistentă păcătoasă poartă un număr destul de mare la încălțăminte. Diva noastră trăiește pe picior mare și la propriu, amănunt cunoscut de puțini care și-ar fi imaginat acest lucru. Ce vedete i se alătură în topul de mai jos? Blondina a recunoscut de câteva ori că îi este greu să își găsească pantofii doriți.

Detaliu despre Bianca Drăgușanu: cât poartă la picior?

Majoritatea femeilor au același calapod, dar iată că există și doamne și domnișoare care se bucură să trăiască pe picior mare la propriu.

Multe dintre ele împărtășesc mărimi mici la pantofi, dar acesta nu este și cazul unor vedete cunoscute de peste Ocean sau de aici. În showbiz-ul românesc le avem pe Bianca Drăgușanu, Roxana Ciuhulescu sau Ramona Gabor.

Numeroase staruri se confruntă cu probleme atunci când își aleg încălțămintea pentru că poartă numere mari, lucru care le aduce deseori în fața unui scenariu unde ajung să își facă pantofi pe comandă.

Blondina are 1.80 cm și poartă mărimea 41 la încălțăminte. Nu mereu găsește accesoriile pe plac și să fie și potrivite. Cu toate astea, acest aspect nu a împiedicat-o niciodată să își procure cele mai de lux încălțări de pe piață, chiar achiziționându-și mai multe perechi la fel.

Vedete cu numere mari la pantofi

În topul acesta se mai regăsesc Paris Hilton sau celebra Kendall Jenner. Blondina are măsura de 42 la picior, iar celebrul model poartă 41,5. De asemenea, sora ei Khloe Kardashian se bucură de același calapod.

Cindy Crowford poartă numărul 41, iar alături de ea sunt și Nicole Kidman și Jessica Biel, amândouă având aceeași măsură la pantofi. Milionara Paris Hilton este cunoscută pentru măsura ei mare de 42 la pantofi, măsură pe care o are și Serena Williams.

  • Ce vedete de peste Ocean au măsuri mari la pantofi:

Kendall Jener – 41,5
Khloe Kardashian – 41,5
Heidi Klum – 41,5
Cindy Crowford – 41
Jennifer Lawrence – 42
Serena Williams – 42
Kate Winslet – 42
Paris Hilton – 42
Nicole Kidman – 41
Jessica Biel – 41

  • Ce vedete din România au măsuri mari la pantofi:

Monica Columbeanu – 41
Ramona Gabor – 40
Roxana Ciuhulescu – 40
Madalina Ghenea – 40/ 41
Bianca Dragusanu – 41

,,Eu mă consider o femeie descurcăreață”

Fosta asistentă păcătoasă a mărturisit în repetate rânduri că își ia acest gen de accesorii în special din Dubai. Ea chiar se vede locuind peste ani acolo, alături de fetița și mama ei.

”Peste 10 ani, o spun sincer, nu mă văd în România. Vreau să fac totul să îi fie fetiței mele cât mai bine, de aceea am și început să investesc în lucruri care pot aduce profit. O gentuță, o pereche de pantofi, o mașină, toate acestea se devalorizează. Și te și plictisești de ele (râde, n. red.).

Eu mă consider o femeie descurcăreață, cu capul pe umeri, de aceea m-am apucat să fac investiții imobiliare. Tot ce fac este să îi asigur un viitor fetiței mele, tot ce contează este să îi fie ei și mamei mele bine”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru români-buni.info.