Cât l-a costat pe Cătălin Cazacu o ieşire în oraş. Logodnicul Ramonei Olaru s-a plâns de vedeta de la Neatza: „Vă jur că nu am mai văzut aşa ceva”

de: Bișinicu Andreea
06 09. 2022

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a ajuns, din nou, în centrul atenției mass-media din România. Frumoasa asistentă de la Neatza și celebrul motociclist au decis să ducă relația la următorul nivel și s-au logodit în timpul vacanței petrecute în Grecia. Recent, cei doi au fost protagoniștii unui mic incident. Cum a reușit motociclistul să cheltuiască 1.200 de lei în supermarket.

Câți bani a cheltuit Cătălin Cazacu la supermarket, din „cauza” iubitei sale

Povestea de iubire dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru a cunoscut multe suișuri și coborâșuri, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, cei doi au revenit mereu la sentimente mai bune și s-au împăcat, dovedind că nu pot sta departe unul de celălalt, pentru prea mult timp.

Cei doi parteneri au fost, recent, protagoniștii unei pățanii într-un supermarket din Capitală. Cătălin Cazacu a rămas blocat după ce a fost nevoit să plătească 1.200 de lei în magazin.

Ramona Olaru și iubitul ei plecaseră de acasă să cumpere o simplă înghețată, însă, odată ajunși în supermarket, au realizat că le lipsesc mai multe lucruri din casă.

Cu toate acestea, șocul cel mare a sosit abia atunci când au mers la casa de marcat și au văzut totalul sumei îndatorate. Cătălin Cazacu a mustrat-o pe logodnica sa pe rețelele sociale.

„Orice faptă bună nu rămâne nepedepsită. Dacă eu am văzut în viața vieții mele așa ceva… Am plecat din casă să-i cumpăr o înghețată, vă jur, am cheltuit 12 milioane ( n.r. 1.200 de lei), îmi vine să plâng, să mă pun jos aici în stradă și să plâng.

Am cumpărat inclusiv dozator de apă cu bidoane de apă. 12 milioane m-a costat o „înghețată”. Toată săptămâna stai în casă (n.r. iubitei lui, Ramona Olaru).”, i-a spus Cătălin Cazacu Ramonei Olaru, pe Instagram.

„Ne place totul unul la altul!”

Deși sunt împreună de mai puțin de un an de zile, cei doi amorezi s-au logodit în această vară, în timp ce se bucurau de o vacanță însorită în Grecia. Ramona Olaru a spus marele DA și a postat fotografia cu inelul splendid pe rețelele sociale.

Ce spune Cătălin Cazacu despre certurile cu Ramona Olaru. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi:

„Nu ne certăm. Ca orice oameni, avem și noi subiecte în care avem păreri diferite. Atât, este singurul lucru. În rest, nu ne certăm, suntem foarte bine. Suntem împreună, suntem OK.

Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă. Dacă nu ne plăcea, nici eu nu stăteam cu ea și nici ea nu stătea cu mine.

Suntem niște oameni reali și lumea este obișnuită cu oameni care „pozează”. Noi nu „pozăm”. Toată lumea se ceartă, diferența este că la noi se vede pentru că ăștia suntem.

Suntem reali, când ne certăm, ne certăm, când ne împăcăm, ne împăcăm, când ne iubim, ne iubim… suntem oameni reali.

Restul oamenilor știu să o mascheze, să o joace. Noi nu știm și nici nu vrem chestia asta. Ăștia suntem noi, ne iubim cu năbădăi, dar ne iubim.”, a declarat vedeta, exclusiv pentru cancan.ro.