30 oct. 2022 | 19:16

Cât l-ar fi costat pe Elon Musk hotelurile din București și elicopterele private pentru invitați. Sumele sunt colosale

Monden
Cât l-ar fi costat pe Elon Musk hotelurile din București și elicopterele private pentru invitați. Sumele sunt colosale
Elon Musk da o mega petrecere la Castelul Bran

Miliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X și noul proprietar al Twitter, s-ar afla în România, unde ar petrece de Halloween la Castelul medieval Bran (județul Brașov). Cel mai bogat om din lume, cu o avere ce trece de 220 de miliarde de dolari, și-ar fi chemat gașca de prieteni, dar și vedete de la Hollywood, pentru a se distra pe cinste la noi în țară.

Sumele uriașe pe care le-ar fi plătit Elon Musk pentru invitații săi

Celebrul Elon Musk a închiriat tot Castelul Bran pentru o petrecere privată de Halloween. Alături de importanți afaceriști, printre invitații miliardarului se numără actrițele Angelina Jolie și Julia Sandstrom. Unele dintre vedetele așteptate de miliardar la Bran au ajuns deja în România.

Actrița Julia Sandstrom a confirmat pe internet că se îndreaptă spre castelul lui Dracula. Blodina a fost cazată la Hotelul Marmorosch din București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, apoi a mers cu elicopterul în Transilvania. Dovadă stau fotografiile postate chiar de ea pe Instagram.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele din Capitală, unde s-au cazat bogații lumii

Unitatea de cazare din Capitală, unde a stat Sandstrom, are cinci stele și este foarte elegantă. O noapte într-un apartament Marmorosch te costă 850 de lei! Evident că prețurile sunt mult mai mari, în funcție de condițiile oferite. Având în vedere că vorbim de zeci de invitați, cazările la hotelurile din București îl costă pe Elon Musk o „căruță” de bani. Pentru suma de 875 de lei, luxosul hotel din centrul Capitalei oferă o cameră silver cu pat king-size și mic dejun fabulos.

Cine participă la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran

La evenimentul organizat de Elon Musk mai sunt invitați magnatul american Peter Thiel, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen, Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică. Petrecerea promite să fie senzațională, Musk angajând inclusiv un regizor care să-i impresioneze prietenii cu o experiență Dracula de neuitat.

Prietenii săi au zburat cu elicoptere închiriate până în Transilvania

Serviciile de catering pentru bogații lumii vor fi asigurate de familia Ducu, de la firma LaCasa Terra, specializată în produse românești, iar la Dracula’s Experience participă o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Toți invitaţii lui Elon Musk vor fi preluaţi din Bucureşti cu elicoptere private şi transportaţi la Castelul Bran. Închirierea unui elicopter costă în jur de 10.000 de lei. Cu alte cuvinte, gașca lui Elon Musk nu va avea „privilegiul” să stea cu orele în traficul de pe Valea Prahovei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Capital.ro
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, ocolit de tineret: "Ai pauze de masă, de țigară și cafea, dar muncește și fii serios"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
A început PLATA PENSIILOR, se DAU și în WEEKEND! ANUNȚUL Poștei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro